Новини Събития

Sofia Christmas Fest впечатлява с богата програма на открито и закрито

   
Sofia Christmas Fest впечатлява с богата програма на открито и закрито

Коледното настроение все повече завладява жителите и гостите на София. До 18 декември всеки може да посети Sofia Christmas Fest, където организаторите се грижат за незабравимото преживяване с любимите хора. Пред зала 6, на гърба на НДК, ще откриете впечатляваща елха, красиво украсен коледен базар с ароматни напитки и вкусна храна, специална футболна зона в две отопляеми шатри. 

Всеки уикенд, организаторите ще се грижат и за доброто настроение на най-малките посетители на фестивала, където в отопляемата шатра Sofia Christmas Stage ще се провеждат детски циркови представления, спектакли и куклен театър. До края на фестивала всички гости могат да закупят билети за няколко моноспектакъла, концерти, Ladies night, Рисуване с вино, Поезия и вино, и за единствения по рода си в България Кабаре спектакъл.

 

За всички приятели на футбола, имаме страхотна изненада. Всеки уикенд на MondialCamp ще може да закупите най-новата книга на Васил Колев и издателство Мусагена, ”Световните първенства в 100 истории“. А самия Васил Колев ще ни разхожда по стадионите в Катар и ще ни направи свидетели на най-горещите футболни емоции, съпътстващи Световното в Катар.

Част от програмата на фестивала са земеделските фермерски базари, където родни производители ще представят своята продукция, организирани с подкрепата на Министерство на земеделието. Посетителите ще могат да опитат различни вкусове от пчелни продукти, натурална козметика, био продукти, ядки, тахани, чайове, богат асортимент от вина и други, в дните от четвъртък до неделя от 11:00 ч. до 17:00ч. Всички посетители ще имат възможност да вземат участие и в коледна томбола с много награди, която ще се тегли на закриването на Sofia Christmas Fest и Mondial Camp на 18.12, под звуците на DJ Mascota, точно след финала на Световното първенство. Фестивалът е отворен за посетители от понеделник до петък, от 12:00ч. , а през уикендите от 11:00ч. Входът е свободен! Билети за специалните събития в програмата, може да закупите на място или от Eventim.

Освен развлекателния характер, Фестивалът отправя апел към всички нас, в едни от най-светлите празници, да подпомогнем дейността на Фондация за „Нашите деца“, катоорганизираме дарителска кампания, чрез специално обособената „Елха на Доброто“! Със събраните средства ще се осигури безвъзмездна подкрепа за деца в нужда.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати