Транспорт Турагенции

Транспортна фирма подари на целия си екип уикенд в Барселона

   
Транспортна фирма подари на целия си екип уикенд в Барселона

Една от най-големите български компании в международния транспорт - АИТ Интернешънъл Транспорт, зарадва служителите си с двудневна екскурзия до Барселона. Формалният повод за пътуването е бил съобщен седмица по-рано – откриването на нова база на компанията край столицата на Каталуния в областта Вилафранка дел Пенедес. Вилафранка е транспортен център, намиращ се на основните пътни артерии от Барселона към Тарагона и Валенсия.
Служители на АИТ Интернешънъл Транспорт споделят, че за екскурзията са били поканени с имейли лично от собственика на бизнеса Ангел Траков. Той ги изненадал, като успял да превози целия екип от около 80 човека с чартърен полет от Летище София.

В Испания гостите били радушно посрещнати на новата фирмена база, която била осветена изцяло, по традиционен български маниер. Последвала разходка за запознаване с основните забележителности на Барселона и връщане в България на следващия ден.

„Споделянето на фирмените достижения с всички, които са допринесли за тях, е най-добрият начин да благодариш“, е казал собственикът на АИТ на служителите си по време на освещаването на новата база.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати