Турагенции

Аква тур ще заведе над 1000 българи в Анталия

   
Аква тур ще заведе над 1000 българи в Анталия

С наближаването на Нова година местата за празнуване са все по-ограничени. Записванията за празника са започнали още преди месеци, но все още има свободни места за някои от най-атрактивните дестинации. Румяна Юксел, управител на “Аква тур”, споделя по този повод: “Определено Анталия е най-големият хит за този празничен сезон. Имаме над 1000 туристи, които ще посрещнат там 2023 г.”. 

Уникалното за програмите на туроператора до Анталия е, че се лети от всяко българско летище - София, Пловдив, Варна и Бургас. Цените започват от 397 евро на човек и включват двупосочни самолетни билети с директен чартърен полет от избрано от туриста летище, 4 нощувки в предварително избран хотел, летищни такси, трансфери - летище - хотел - летище и 20 кг чекиран багаж на пътник + 7 кг ръчен багаж. В пакета е включена и медицинска застраховка с покритие 5 000 евро на ЗК „Евроинс“. 

“Аква тур” работи с над 70 хотела в Анталия и поради тази причина все още се намират новогодишни места. Турският курорт е известен с висококачествените си услуги и типично гостоприемство. Всеки от изборите има своите предимства и докато някои хотели залагат на семеен уют по празниците, други избират пищен лукс. Всеки лесно може да открие нещо подходящо за него. 

“Изненадващо и екзотичните ни екскурзии тази година са много популярен избор за Нова година. Имаме много туристи за Малдиви и Занзибар”, коментира Юксел. 

Деветдневната програма на Малдивите 

е идеалното решение за топла почивка през зимата. Кристалното море и пясъчните плажове са перфектни по това време на годината и туристите могат да се насладят на типични морски забавления. Цените започват от 1802 евро и включват самолетен билет София-Мале-София, летищни такси, 7 нощувки в избрания хотел, един салонен багаж до 8 кг и чекиран багаж до 20 кг, трансфер летище-хотел-летище (с лодка, вътрешен полет + лодка или хидроплан според избрания хотел) и медицинска застраховка с лимит 10 000 евро с включени медицински разходи, свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина от „Евроинс“. Хотелите, сред които може да се избира, надвишават 70 и разнообразието варира между уединени романтични обекти и по-големи комплекси, подходящи за семейства с деца. 

Занзибар  е една от най-предпочитаните дестинации в Африка. Танзанийският остров има една от най-впечатляващите брегови линии и някои от най-красивите плажове на света, но това, което същински привлича посетителите, е богатата история. В днешни дни там може да се открие силно европейско влияние, примесено с местната африканска култура. Тази коомбинация гарантира интересна ваканция, изпълнена с много незабравими моменти.

Това прави Занзибар 

любима дестинация за онези, които искат да съчетаят плажа, партитата и културата.  Офертата на “Аква тур” започва от 2658 лв. на човек и включва самолетен билет с чартърен полет България – Занзибар – България с European Air Charter, летищни такси, регистриран багаж до 20 кг и 6 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive, трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и застраховка отмяна на пътуване с „Евроинс“ и представител на туроператора с български език за целия престой.

Една също толкова привлекателна морска дестинация, която обаче не е подходяща за плаж, е Египет. По това време на годината климатът там е мек и не е нито прекалено горещо, нито хладно. Това е перфектното време да се насладите на богатите забележителности на страната. Туроператорът организира екскурзии до някои от най-популярните забележителности в света. С “Аква тур” може да посетите Кайро, Пирамидите и Луксор. 

Новогодишната екскурзия до Хургада 

е налична с полет от Варна, както и с такъв от София. Цените започват от 1636 лв. на човек и включват самолетен билет до Хургада с директен чартърен полет с European Air Charter, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, съответният брой нощувки на база All Inclusive, трансфер летище – хотел – летище, пакет за максимална сигурност, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от „Евроинс“, с покрит риск за COVID-19 и застраховка отмяна на пътуване с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване. 

Всеки от туристите на “Аква тур” ще получи и асистиране при заминаване на летище София, както и посрещане и придружаване  по време на престоя от български-говорещ представител. 

Екзотичните дестинации са перфектното решение за всеки любител на морето. Българите избират да се насладят на близки и далечни плажове за Нова година. Всички тези дестинации се характеризират с висококачествен туристически продукт и българите могат да очакват наистина специално отношение по време на празника.

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати