Новини Транспорт

Uber oрганизира безплатни разходки с еленски впряг в Лапландия

   
Uber oрганизира безплатни разходки с еленски впряг в Лапландия

 Uber предлага безплатни разходки с шейни, теглени от северни елени, във Финландия.

Изживяването, работещо на принципа „кой превари, той завари“, позволява на пътуващите в Лапландия да резервират разходка с шейна през два времеви интервала този месец, съобщават от Uber за Travel + Leisure.

Uber Sleigh ще предлага двучасови пътувания в 10:00 и 14:00 часа от 12 до 18 декември.

„В Uber винаги търсим начини да внесем малко магия във всяко пътуване. Сега само с едно натискане на бутон можете да си осигурите уникална обиколка на едно от най-красивите места на земята “, казва Анабел Диас, вицепрезидент и генерален мениджър на EMEA Mobility в Uber. „Радваме се, че ще вдъхнем живот на коледните мечти с пускането на Uber Sleigh в Лапландия.“

Всяка шейна се тегли от елените на Дядо Коледа (допълнени с празнична сбруя с марка Uber), като включва одеяло и пътуване през зашеметяващата заснежена гора до Рованиеми - официалния роден град на Добрия старец.

Пътуващите, които се намират във финландския регион Лапландия, ще могат да видят Uber Sleigh, наличен за резервация в приложението Uber.

Освен елените и шейните, Финландия предлага и много други празнични дейности, като наблюдение на Северното сияние и отмора в сауни на дърва.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати