Новини Турагенции

Jet2 разширява програмата за лято 2023 в България

   
Jet2 разширява програмата за лято 2023 в България

„Значително разширена“ летателна програма до Бургас в България беше разкрита от британската авиокомпания Jet2 и туроператор Jet2holidays за следващото лято.

Добавени са хиляди допълнителни места с допълнителни полети от летищата Бирмингам, Лийдс Брадфорд, Манчестър и Нюкасъл, съобщава TravelWeekly.co.uk.

Новите услуги ще се предлагат по време на пиковия летен ваканционен сезон от юли до септември.

Полетите осигуряват достъп до Българското Черноморие, както и до най-добрите курорти в региона, включително Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас.

Освен добавянето на допълнителен капацитет в Бургас, Jet2holidays също разшири портфолиото си от хотели, налични за резервация за лято 2023 г. Повече от 50 хотела вече са налични в сайта на туроператора.

Главният изпълнителен директор Стив Хийпи каза: „Летните почивки продължават да бъдат от основен интерес за много клиенти и ние виждаме силно търсене за лято ’23, особено когато има добавена стойност."

„В отговор на това добавихме допълнителни полети и ваканции до България за следващото лято и предоставихме на клиентите и независимите туристически агенти по-голям избор и гъвкавост, когато става въпрос за резервиране на страхотна ваканция до Бургас в България по време на училищните ваканции."

„Освен това нашият партньорски подход към работата с хотелиерите означава, че добавяме набор от фантастични хотели и сме щастливи да предлагаме тези превъзходни имоти."

„Очакваме с нетърпение успешен летен сезон до тази популярна дестинация и сме уверени, че тези нови полети и пакетни почивки ще бъдат изключително популярни сред летовниците, които искат да се насладят на балканското слънце.“

Габриел Драгиев



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати