Събития

Киноцентърът прави Приказна Коледа в Ню Йорк

   
Киноцентърът прави Приказна Коледа в Ню Йорк

Звучи абсурдно в свят, в който печалбата е единственото нещо, което притеснително много хора искат да им се случи, но е така. Затова от B2Y Creative - рекламната, криейтив агенция на киноцентъра в Бояна, като признателност за една много успешна година, ще посрещне гости от цялата страна на две събития - "Приказна Коледа в Ню Йорк" и "Нова година - Улиците на Ню Йорк", които организира на най-хубавите декори в киноцентъра. Именно, за да се чуят тези думи: "Това е грандиозно!".

"Приказна Коледа в Ню Йорк" ще има страхотни изненади и за деца, и за възрастни, които искат да са още деца. Направили са организацията така, че самите хора от Киноцентъра нямат търпение да отидат.

Приказна коледна украса, голяма ледена пързалка "Замръзнала улица" пристига от Загреб, специално за вас. На нея ще се проведат Maserati шоута с кънки на лед "Елза и леденото кралство" и "Круела де Вил и 101 далматинци". Освен тях хората ще видят танцовия спектакъл Santa Rocks, отново подкрепен от Maserati и Dongfeng.

Гостите ще могат да си правят снимки и да си ги споделят в много интересни пространства. Вълшебната инсталация на answear - "Вдъхновението започва оттук", е нещо, което ще те накара да се замислиш дали ти или светът около теб са по-големи, и нещо, което ще счупи представата на хората за реалност. Кафе LАТЕ ще ти даде възможност да почувстваш настроението на култовия сериал Friends, а Bushmills, Baileys и две супер въртележки за големи и малки ще се грижат за доброто настроение.

С две думи - невероятно красиво и вълшебно ще е. Не можахме да го съберем в две думи. Защото няма как да съберем нещо, което не можем да опишем с думи - в две думи. Но ако вие можете - елате, вижте и го опишете. Билетите са в eventim.bg и на място.

За да си кажем "Чао" с 2022 г., от Киноцентъра са приготвили едно "грандиозно" събитие, което ще те пренесе в 70-те години на Ню Йорк, когато баровете са били тайни, шоутата - на улицата, а заведенията - много шумни.

WINBET ще помогат за различната и неочаквана шоу програма, която ще се развие като един голям филм на живо пред теб - кабаретни танци, филмови каскади, тайни места, забранени изпълнения и пищно WINBET шоу със заря ще те пренесат в един невиждан свят.

Партито ще започне с 4 шоута - възстановки на холивудски, филмови сцени сред декорите ни, на които реално са се снимали стотици холивудски блокбастъри и ще продължи в афтърпарти "Кръстникът" и "Студио 54". През цялата вечер гостите ще могат да се потопят в настроението сред много отопляеми, закрити филмови пространства, да хапват подбрана, много вкусна храна и да опитват бурни коктейли и напитки.

Димо Христов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати