Анализи Новини

Бордът по туризъм подкрепя Мартин Захариев за министър

   
Бордът по туризъм подкрепя Мартин Захариев за министър

Националният борд по туризъм (НБТ) има честта да изрази удовлетворението и подкрепата на членовете на организацията във връзка с номинацията на Д-р Мартин Захариев за министър на туризма на Република България.

"За всички нас поканата към Д-р Мартин Захариев е признание, както за неговите лични и професионални качества, изключителен капацитет и ерудиция, така и за авторитета на Националния борд по туризъм, най-голямата работодателска организация в сектора и асоцииран член на Световната Организация по Туризъм към ООН / UNWTO /", казват от борда.
Уверени сме, че България има нужда не само от редовно правителство и стабилност, но и от способен управленски екип, който да си поставя амбициозни цели и да постига ефективни резултати в интерес на развитието на българското общество.


Пожелаваме успех на нашия уважаван колега и скъп приятел Мартин Захариев в предстоящото гласуване в Народното Събрание на проекто състава за правителство на кандидата за Министър - Председател Проф. Николай Габровски, допълниха от НБТ.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати