Новини Събития

Над 90 процента от изложебните площи на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 вече са запазени

   
Над 90 процента от изложебните площи на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 вече са запазени

Многобройни организации и компании отбелязват силно завръщане в най-голямото международно събитие на туристическата индустрия в България. Един месец преди крайния срок за записване, отчитаме високи нива на резервации, като повече от 90 процента от изложбената площ вече е заета.

В три вълнуващи дни, от сряда, 15 до петък, 17 февруари 2023 г., София ще се фокусира върху света на туризма под мотото „ДИНАМИКА И ДОВЕРИЕ“. Популярни ваканционни дестинации, хотели, туроператори и компании от съпътстващата индустрия, показват какво са подготвили за следващата година.

По време на изложението посетителите ще могат да се запознаят с широка гама от продукти, както от България, така и от редица дестинации, като Испания, Румъния, Малдиви и др. За първи път се представят туроператори и доставчици на услуги и продукти за туризма от Литва, Мавриций и Перу. Както и в предишни години, компании и туристически региони от Гърция, Сърбия и Турция проявяват силен интерес към ВАКАНЦИЯ & СПА. Сегментът Travel Tech отново е силно представен, благодарение на новите хотелски софтуерни решения, платежни услуги, тенденции и иновации.

ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 ще бъде домакин на редица панелни дискусии, представяне на продукти и интервюта с експерти, които споделят идеи и търсят решения по актуални теми и проблеми в сектора.

Всички отворени събития ще бъдат достъпни и онлайн на holidayfair-sofia.com и urboapp.com, благодарение на технологичния партньор на ВАКАНЦИЯ & СПА – URBO STUDIO.

Част от тематичните събития включват:

  • Нови технологични решения и нови комуникационни канали за маркетингови активности;
  • Силата на информацията и добрата журналистика в туризма;
  • Фестивалите и културните събития като ресурс за развитието на туризма;
  • Устойчив туризъм на практика;
  • Атракционите като част от туристическата дестинация;

Посетителите могат да разглеждат директорията на изложителите, да планират своята програма на ВАКАНЦИЯ & СПА, да си уговорят срещи на събитието с купувачи и продавачи от индустрията – всичко това преди да пристигнат в залите на изложението. Резервирането на слотове за срещи чрез онлайн регистрация на holidayfair-sofia.com е планирано да започне от средата на декември 2022 г.

Очакваме с нетърпение да се срещнем отново в изложбените зали в София. Резервирайте своето място и планирайте участието си в изложението с удобната онлайн регистрация.

Официалната крайна дата за записване за участие във ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 е 15 януари 2023 г.

Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ще се проведе в периода 15-17 февруари 2023 година в Интер Експо Център – София, под егидата на Министерство на туризма на Република България. Организатор ПРИМ ЕКСПО.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати