Новини Турагенции

ТЕЗ ТУР представя пакетите си за 2023 г.

   
ТЕЗ ТУР представя пакетите си за 2023 г.

С наближаването на Нова година, все повече туроператори се подготвят за следващия летен сезон и започват да споделят какво може да се очаква на пазара. Зимата е и много удачно време за реализиране на резервации, тъй като стандартно цените за ранни записвания са много по-ниски. Друго предимство е, че за най-популярните дестинации местата се изчерпват бързо и през пролетта вече всичко е запълнено. Макар, че е рано от зимата да се мисли половин година напред, много българи избират именно този модел на пътуване, за да запазят мечтаната почивка навреме, на атрактивна цена и с добри условия. 

Друга практика, която гарантира за доброто прекарване, е директното обслужване от туроператор на място. Много от българските компании работят с посредници в чужбина, което може да притесни някои пътници. Поради тази причина "ТЕЗ ТУР" е един от малкото туроператори, които предлагат пакети само на места, където имат собствени офиси. Този интернационален модел им печели доверието и гарантира качеството на услугата им независимо от дестинацията. 

“Във всеки хотел има представител на туроператора, екскурзиите в дестинациите са с автобуси и представители на фирмата. Във всеки един момент се полага голямо старание клиентите да са доволни от всяка една предоставена услуга. Това гарантира спокойствие на клиентите, тъй като знаейки с коя фирма са тръгнали, лесно могат да се ориентират във всяка дестинация към нашите представители, автобуси и други, защото брандът e лесно разпознаваем и отличаващ се със своята жълто-синя комбинация”, споделя Милена Недялкова, маркетинг специалист в "ТЕЗ ТУР". 

За поредна година най-популярната дестинация, 

но и като цяло сред българите, остава Турция, и по-конкретно Анталия. Туроператорът е планирал полети от София, Пловдив и Варна, като от столицата чартърите ще летят 5 пъти в седмицата - сряда, четвъртък, петък, събота и неделя. По този начин всеки ще има възможност да подбере спрямо собствените си желания нужната екскурзия. Полетите от София до Анталия ще се реализират цяло лято от април до октомври, а тези от Пловдив и Варна ще са от май до края на октомври, с кратко прекъсване в най-горещите месеци - юли и август.

“В Анталия имаме много българоговорящи представители, включително и на ръководни позиции и всички допълнителни екскурзии се предлагат на български език с професионален екскурзовод. Тъй като предлагаме над 1000 хотела, не за всички има представител на място с български, но може да бъде на руски или английски. Задължително във всеки един хотел, в който има гости на "ТЕЗ ТУР", има представител на фирмата. Така ако клиентът държи да говори с някого на български, местният представител ще го свърже и ще съдейства максимално”, обясниха от туроператора. 

Египет е друга силна дестинация 

за туроператора и отново залага на нея за следващия летен сезон. Планирана е както чартърна програма със 7 нощувки в Хургада и региона, така и вариант с 1 нощувка в Кайро и 6 нощувки в Хургада. Освен в самия град Хургада и околностите, "ТЕЗ ТУР" предлага още хотели в регионите Ел Гуна, Сал Хашиш, Макади Бей, Сома Бей, Сафага и все по-популярният за последните 2 години курорт - Марса Алам. 

Това, което много туристи не знаят за Египет, е, че е най-приятен през пролетта и есента. Тогава е силният сезон за страната, тъй като е една идея по-топло от тук. На пролет се предлага в периода март, април и май, а есента - през септември, октомври и ноември. Лятото, поради високите температури, все още не представлява интерес за българския пазар. 

“В Египет отново имаме местен офис, който се грижи за клиентите на "ТЕЗ ТУР". Разбира се, разполагаме и с българоговорящи представители и екскурзоводи, които са по всяко време на разположение на клиентите”, допълва Недялкова. 

Гърция също е сред предпочитаните 

от българите за летни ваканции. Въпреки това за по-близката част от страната, туристите избират да пътуват със собствен транспорт. За това и по-силни за туроператора са островите. Особено силно е присъствието на остров Крит, до който всяка година компанията организира екскурзии с редовните полети на Bulgaria Air. В Крит местният офис на "ТЕЗ ТУР" предлага голямо разнообразие от хотелско настаняване и богат избор от допълнителни екскурзии. Освен Крит, другите острови и полуострови, които предлага са Санторини, Родос, Корфу, Пелопонес и Халкидики. Туроператорът съдейства с туристически услуги и в цяла Гърция. Организацията в Кипър също се случва в партньорство с Bulgaria Air и техните редовни полети до Ларнака. 

“Тези летни дестинации леко се различават от познатия ни All Inclusive туризъм. Докато Гърция вече обръща поглед към този тип услуга и има много добри предложения с такъв тип обслужване, то Кипър се насочва по-скоро към вариантите на закуска, полупансион или пълен пансион, но това е и чарът на този тип почивка. Курортите са пълни с разкошни ресторанти, барове, дискотеки и магазини, предлагащи свобода на туристите да избират и разнообразяват ежедневието си”, изтъква Милена Недялкова. 

Друга европейска дестинация, 

която е много обичана, не само от българите, е Италия. Има туристи, които могат да я посещават всеки месец и въпреки това няма да успеят да се наситят на красотата, атмосферата и културата ѝ. Тази вечна класика присъства във всяка рецепта за магично лято, а през 2023 г. "ТЕЗ ТУР" връща остров Сардиния в портфолиото си с директен полет от София до Олбия. Римини е другият избор за ваканция от България, като този пакет се е предлагал като стандартна почивка в минали години. През 2023 г. туристите могат да очакват да бъде обогатен с пленителна екскурзионна програма, с която туроператорът ще предложи нов поглед върху района.

Тунис също е една дестинация, 

която набира популярност сред българите през последните години. Обещаваща култура, прекрасни гледки, интересни забележителности и вълнуващи преживявания привличат все повече туристи. Освен това средиземноморската държава е богата на разкошни плажове и отлични хотелски комплекси с All Inclusive концепии. Това прави Тунис сериозна конкуренция на Египет и Турция за морска ваканция и все повече хора избират да посетят страната. Поради тази причина и фигурира в портфолито на "ТЕЗ ТУР" за 2023 г. с директни чартърни полети от април до октомври и с подбрана листа от хотели в Сус, Монастир, Хамамет и Порт ел Кантауи.

През тази година имаше и голямо търсене за екзотични програми. Някои от по-далечните дестинации вече са доста добре познати на българите, като например Дубай. В последните години той се превърна в идеалното съчетание между луксозна и достъпна почивка, която определено успява да изпъкне с несравнима култура и забележителности. През лято 2023 г. дестинацията ще продължи да се предлага от "ТЕЗ ТУР". Офисът им там е един от най-добре развитите и работи с подбрани хотели с високо качество и предлага разнообразие от допълнителни услуги. Програмите са за 5 или 6 нощувки и се изпълняват с директни полети на FLY DUBAI в периода от януари до април. 

Малдиви е другата екзотична страна, 

която все повече привлича българите. Това е същинска екзотична почивка като по филмите - с безкрайното синьо море, красивите бели пясъци и всички плюсове на островния живот. Това е класическа екзотична дестинация, която е много подходяща за хора, които тепърва се запознават с този тип пътуване. С отлични хотели, високо качество на услугите и удобните полети до там - пътуването до Малдиви през 2023 г. ще е по-лесно от всякога!

През тази година "ТЕЗ ТУР" разработи нов сайт и собствена система, в която вече ще предлага услуги за цял свят. Чрез така нареченото "динамично пакетиране" вече всеки може сам да създаде пакет до желана дестинация, в удобен за него период на пътуване, за търсения брой нощувки и хотел. С новия набор от услуги, всеки клиент има свободата бързо и удобно да резервира своята мечтана почива, независимо до коя точка на света иска да пътува. Удобството и възможностите, които предоставя новата система, в съчетание с 24/7 съпорт, водят "ТЕЗ ТУР" една стъпка напред улеснявайки процес, който преди време изискваше часове планиране.

С тези оптимизирани услуги с изключително внимание към туриста, туроператорът застава зад името си на качествен и дългогодишен туроператор. За поредна година компанията ще се стреми да подобри продуктите си и ще работи за максималното удовлетворение на българите.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати