Хотели

Airbnb пусна списък с най-желаните домове за ски ваканция през 2022 г.

   
Airbnb пусна списък с най-желаните домове за ски ваканция през 2022 г.

Нищо не описва по-добре перфектния зимен ден от свежото утро с накацали птици по склоновете.

Единственото нещо, което може да го направи по-добро, е възможността да скочите в ски обувките.

За щастие, Airbnb вече позволява на пътешествениците да търсят по категория, за да открият най-доброто планинско място за настаняване.

Тази година компанията пусна списък на своите най-желани ски дестинации - от Канада през Норвегия до Колорадо и отвъд.

„Новата категория Ski-in/out на Airbnb включва уникални варианти за престой, разположени директно в планината, така че гостите да могат да се възползват от сняга по пистите, намиращи се точно на прага им“, посочват от компанията.

„Независимо дали ще наемат имота за един изпълнен със забавления снежен уикенд или възнамеряват да посветят цяла седмица на алпийски приключения, има много възможности за избор,“ допълват от Airbnb.

 

В списъка влизат уникални имоти, като Birdbox в Норвегия, който предлага близост до пистите и баня с невероятна гледка.

Снежно иглу във Финландия също е страхотен избор с възможност да се сгушите в спалния чувал и да наблюдавате Северното сияние.

В Колорадо пътниците имат достъп до рустикалната Moose Haven Cabin - отдалечена и уютна хижа в Скалистите планини, която е идеална за ски бягане и снегоходки.

Или се насочете към Брекенридж и The Fox A-Frame, който предлага много възможности за ски спискания, ски бягане, планински туризъм, колоездене и други.

Пътешествениците, които търсят модерно бягство, могат да наемат нов дом в Биг Скай, Монтана, предоставящ прекрасни гледки към Lone Peak и възможност за спускане със ски до един от лифтовете.

Малки къщички в Квебек също предлагат модерна естетика с прозорци от пода до тавана, естествена дървесина и бял минималистичен дизайн - всички с достъп до километри заснежени писти и пътеки.

Отвъд къщите със свободен достъп до ски, Airbnb предлага и други уникални обяви за наем на имоти, като хижа в Кентъки, висяща над скала, както и вила в стил Хобит в Юта.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати