Новини Събития

България от въздух и земя е представена в календар за 2023 г.

   
България от въздух и земя е представена в календар за 2023 г.
Така изглежда корицата на настолния календар
  Радослав Свирецов

Усетете България такава, каквато е - чиста, неподправена, колоритна и вълнуваща. Тя е представена по този начин от фотографа Радослав Свирецов в негов стенен и настолен календар „България от въздух и земя 2023“. Подарете си 13 красиви кадъра от нашата Родина, които да красят стената или работното Ви място през цялата година.

„Проектът ми "България от въздух и земя" представлява годишен календар за 2023 година, в който съм събрал едни от най-красивите и интересни природни кътчета и моменти от родината ни! Като пейзажен фотограф и бъдещ архитект обръщам внимание на всеки един детайл и съм сигурен, че няма да останете разочаровани ако се сдобието с копие от тази моя рожба“, каза пред TravelNews Радослав Свирецов.

Календарът е в две разновидности – стенен на цена от 23 лв. и настолен за 15 лв., като всяка версия е с напълно различни кадри. С всеки календар получавате малък принт на снимка, която присъства в другия календар. Освен това ще намерите и код за 15% отстъпка при поръчка на други принтове на фотографа.

Всички календари са разпечатани върху висококачествена матова хартия, която запазва цветовете на кадрите за дълъг период от време. При поръчка на 3 календара и повече, независимо от техния размер, доставката до офис на Еконт или Спиди е безплатна.

За поръчки посете сайта на фотографа - https://www.sviretsov.com/bg/calendar или неговият Инстаграм - https://www.instagram.com/sviretsov_photography/

Радослав Свирецов е пейзажен фотограф, носител на десетки международни отличия. Завършва Немската гимназия в родния си град Бургас, а след това учи архитектура в УАСГ, София. За първи път хваща фотоапарата в ръцете си на 15-годишна възраст, а на 16 започва да участва за пръв път във фотосалони под егидата на FIAP. Радослав е на мнение, че красотата е винаги около нас, стига да имаш очи, за да я видиш.

Само за 6 години от началото на своя път като фотограф, той успява да покори десетки международни върхове, печелейки множество награди от национални и международни конкурси, а през 2022 г. стана най-младият артист на FIAP в България. Първата изложба на автора „Вечерници“ се провежда през 2020 г. в две издания в София и Златни пясъци. Снимките на художника са показвани в изложби в страни като Индия, Южна Африка, Норвегия, Исландия, Гърция, Германия, Сърбия, Черна гора, Русия и др.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати