Хотели

Eнджи Касабие избра за Коледните празници, хотел The Emporium Plovdiv

   
Eнджи Касабие избра за Коледните празници, хотел The Emporium Plovdiv

The Emporium Plovdiv потопи фамилията на популярния диетолог в изтънчената си обстановка. Изключителен стил – модерен дизайн, смарт технологии, луксозни преживявания и усещане за уют и топлина. Удивителният петзвезден хотел вдига високо стандартите в Пловдив и запълва нишата за изискани клиенти с висок статус. 

Здравословният гуру на Силвестър Столоун,Енджи Касабие, се впечатли силно от дизайна на хотела,който е на световно ниво. Интериорът е дело на Sundukovy Sisters S+S, едно от най-креативните архитектурни студиа в създаването на интериори на 5-звездни и бутикови хотели. Основната цел на дизайнерите е била да се запази сградата на бившия универсален магазин – Евмолпия, известна забележителност за Пловдив, чрез възраждане на оригиналните ѝ черти и включването им в дизайна на хотела с внимание към културното наследство. Отличителните златни арт композиции, инкорпорирани в емблематичната визия на хотела, допълнително отразяват архитипната връзка с миналото на Пловдив, като част от богата Тракийска култура. 

Смарт технологии с поглед към иновациите и бъдещето правят The Emporium Plovdiv e първия напълно смарт хотел на Балканския полуостров, така хотела подобрява изживяването на гостите с концепцията за умни стаи (Smart Rooms). Функциите в стаите позволяват на гостите да зададат индивидуални сценарии спрямо своето настроение: да регулират светлината в стаята си, да отварят и затварят завесите, да контролират аудио-визуалните функции.

Касабие се потопи за Коледа изцяло в едно премиум изживяване и луксозна магична обстановка. Фамилията на Касабие достави максимално удоволствие на своите деца Раян и Виктирия,Амир и Камир.

Хотелът предложи на изисканата фамилия уединени зони за релакс и фитнес. А уникалната концепция на лоби бара на хотела, The Emporium Champagne Bar & Cocktail loungе им гарантира усещането за все едно бягство извън града със своя светъл атриум, спокойна вътрешна градина и водно огледало, което предава дзен усещане за хармония и позитивизъм.  

Хотелът предлага към своите кулинарни предложения гурме ресторантите Torro Grande и Torro Premio, в които опитни готвачи смесват  най-добрите продукти от локални ферми с авторска концепция, за да поднесат изкусителна за небцето интерпретация на модерна европейска и типично българска храна в едно, които много впечатлиха Енджи Касабие и фамилия. 

Изключително добрата локация на The Emporium Plovdiv, позволи на гостите да направят своите незабравими разходки из забележителностите на древния и античен Пловдив. Като усетят Коледния и празничен дух на най-стария град в Европа.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати