Новини Събития

Броени дни остават до крайния срок за регистрация за ВАКАНЦИЯ & СПА 2023

   
Броени дни остават до крайния срок за регистрация за ВАКАНЦИЯ & СПА 2023

ВАКАНЦИЯ & СПА събира на едно място професионалисти и всички, които се интересуват от най-новите тенденции в сектора. Това издание, изпълнено с много положителна перспектива, ще се фокусира върху възстановяване на доверието и завръщането на динамиката при новите бизнес възможности.

Популярни европейски ваканционни дестинации привличат вниманието със собствени изложбени площи, включително Сърбия, която възстановява своето национално участие, Гърция, Испания, Италия, Литва, Румъния.

ВАКАНЦИЯ & СПА регистрира също голямо търсене от редица екзотични дестинации като Дубай, Мавриций, Малдиви, Перу, Куба, където в последните години туристите от България се нареждат в първите места по посещения.

Алжир ще представи за първи път своите туристически продукти с мащабно национално участие пред участниците и гостите на ВАКАНЦИЯ & СПА, и ще търси възможности за партньорства.

Всички български региони презентират туристическия си продукт или със собствен щанд, или като изложители в представителния павилион на Министерство на туризма.

Силно участие отбелязват Черноморските общини като Бургас, Варна, Созопол, Поморие, Царево, комплексите Албена, Слънчев ден, атракционни обекти като Замъка в Равадиново и други. Велинград ще видим с атрактивен щанд на значително по-голяма изложбена площ. Традиционно, Царевград Търнов представя старата столица и региона. Със собствени щандове ще видим Стара Загора, Шумен, Видин, Хасково, Елена, Дряново, Трявна, Сливен, Берковица, Етрополе, Ловеч, Габрово, Свиленград и други. Казанлък популяризира Долината на розите и тракийските царе, а Павел баня, Вършец и Минерални бани – възможностите за уелнес и медицински туризъм. Почитателите на зимните ваканции ще открият нови предложения от Банско, Боровец и Самоков, Чепеларе, Пампорово и Смолян.

Производители на продукти и доставчици на съпътстващи услуги, както и водещи технологични компании ще покажат своите предложения за туристическата индустрия.

Повишен е интереса и към възможностите за собствени събития в презентационните зали на ВАКАНЦИЯ & СПА. Редица компании представят широка гама от продукти, услуги и разнообразни дестинации пред изключително мотивирана професионална и широка публика по време на изложението.

39-то издание на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ще се проведе от 15 до 17 февруари 2023 г., в София, Интер експо център. Организатор е ПРИМ ЕКСПО под егидата на МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА на Република България.

ВАКАНЦИЯ & СПА обединява професионалисти от туристическия сектор, държави и дестинации, хотелски вериги, агенции и туроператори, технологични компании, доставчици, транспорт и институции от цял свят, в най-голямото събитие на туристическата индустрия в България.

Допълнителна информация е достъпна на: https://holidayfair-sofia.com/

Представителите на медиите и блогърите могат да получат акредитация онлайн в Медия центъра на сайта на изложението: https://holidayfair-sofia.com/media-center-bg/media-accreditation/



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати