Турагенции

Агенция Екватор предлага ваканции с чартъри до Тайланд

   
Агенция Екватор предлага ваканции с чартъри до Тайланд

Тайланд е една от онези дестинации, която от години се радва на нестихващ интерес. Дори след пандемията туристите продължиха да се стичат към страната, сякаш никога не е имало ограничения. Но къде се крие чарът на тази азиатска страна? 

Милиони туристи откриват спокойствие в Тайланд и това ги кара да се връщат отново и отново. Епичната тропическа красота, древните храмове, невероятната местна храна и оживеният нощен живот са само част от причината всички да обичат тази дестинация. Тази съвкупност за някои може да е леко хаотична, но за повечето се оказва перфектната комбинация за една незабравима ваканция. Неслучайно Тайланд се нарича Страната на усмивките - няма как да си тръгнете недоволни! 

Ако винаги сте мечтали 

за зима под палмите на плажа, то може би 2023 г. е вашата година. Петя Борисова, маркетинг мениджър на туристическа агенция „Екватор“, разкрива пред TravelNews: “Директните чартъри на Gullivair ще пътуват от София до Пукет всеки петък от 27 януари до 21 април”. Деветдневното приключение е на цена, започваща от 2949 евро на човек и включва самолетни билети за директен полет, летищни такси, един ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 20 кг, трансфер летище – хотел – летище,  7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, както и Медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR. По време на целия престой туристите ще са придружени от представил на фирмата, а екскурзоводското обслужване ще има и български превод. Туристическата агенция работи с 9 хотела на Пукет, като всички отговарят на много високо ниво и задоволяват всички западни стандарти. Повечето от тях са потопени в растителност и допринасят за същинската екзотична почивка. 

“Тази програма е съсредоточена върху почивката и релакса, за да може всеки да се наслади на райската природа, както намери за добре. Въпреки това сме подготвили две допълнителни екскурзии, които са се доказали като най-търсени сред туристите. Те отново са сред природата и ще допълнят цялостното преживяване”, споделя Борисова. 

“Екватор” предлага посещение

 на островите Пи Пи и този на Джеймс Бонд. Пи Пи са верига от острови, които привличат със спираща дъха природа. Една от най-добрите гледки в Тайланд се разкрива именно от Мая Бей - известният залив от филма ,,Плажът". Само там може да се открие подобен залив с девствени бели плажове и коралови рифове, заобиколени от гигантски варовикови скали. Локацията е идеална за плуване и гмуркане, с богатия си подводен живот. Друга отлична дестинация на островите е Тонсай Бей - това е един от най-красивите плажове, който изглежда типично като от картичките - с високите палми, дебелата сянка и кристалната вода. Мястото е популярно за срещи между приятели и може да се насладите на коктейли край плажа, типични плажни партита и други летни забавления. 

Почитателите на Джеймс Бонд 

могат да си спомнят за залива Пхангнга като за прекрасния остров, на който се разиграваше действието във филма „Мъжът със златния пистолет“, голяма част от който е заснет на Кох Пхинг Кан, и който западняците оттогава наричат Острова на Джеймс Бонд. Първа спирка в програмата на “Екватор” е самият остров на Джеймс Бонд – истински природен бисер. Гледката е наистина пленителна, защото изглежда сякаш много висок остров, просто се е появил от никъде насред морето. Мястото е наистина вълнуващо не само за почитателите на криминалната поредица, но и за тези, които оценяват природните чудеса. Тъй като на много от островите не може да се акостира, защото са стръмни скали с буйна тропическа растителност, корабът пуска котва и приключението продължава с малко надуваемо кану. То преминава през пещерни галерии и процепи, сред рай от екзотична растителност и живописни скали, които правят преживяването задължително! 

Подарете си слънчева и топла зима, изпълнена с много морски приключения с “Екватор”. В Тайланд може да се насладите на уникални гледки, интересни храни, както и да посетите много културни забележителности. Определено си заслужава да се потопите в островния живот и да забавите темпото за една заслужена екзотична почивка след празниците. 

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати