Новини Турагенции

Малдиви ще се рекламират на българския пазар

   
Малдиви ще се рекламират на българския пазар

Островите Малдиви ще се рекламират за първи път директно на българския пазар чрез един от големите си туроператори - Travel Connection Maldives (ТСМ). Това обяви за TravelNews Петър Панайотов, управител на Travel Services, която е маркетинг представил на компанията у нас. Travel Connection Maldives ще участва на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“, което ще се проведе в периода 15-17 февруари 2023 г. Още в първия ден ще направим презентация на Малдиви и на туроператора от 14 до 16 ч. в зала „Родопи“ на Интер Експо Център, посочи Панайотов.

“Малдивите: Слънчевата страна на живота през очите на местните ескперти” ще бъде темата на презентацията. Лично за нея ще пристигне Мохамед Мирсаад, изпълнителен директор на Travel Connection Maldives. Компанията си търси партньори в България – туроператори за изходящ туризъм и туристически агенти. Тя вече е направила подобно представяне в Румъния, където е участвала на туристическата борса през ноември 2022 г.

 Мохамед Мирсаад (вляво) и Петър Панайотов

Travel Connection Maldives е DMC, която е базирана в столицата Мале, и познава много добре местния пазар на Малдивите. Предлага хотели, екскурзии, трансфери, като на международното летище в Мале разполагат с екип, който може да посреща всички групи, дори и индивидуалните туристи, каза Петър Панайотов. По време на пандемията от Ковид - 19 българските туристи са били сред най-многобройните чужди посетители в Малдивите, като в определени периоди броят им е надминавал този от редица развити пазари като Дания и Ирландия. Тогава откриха българския и румънския пазар и решиха, че могат да привличат повече гости от двете страни, подчерта той.

Всяка година TCM обслужва хиляди туристи, посещаващи Малдивите, като работи със стотици туристически агенции, туроператори и авиокомпании от цял свят. Поради растящия интерес от български туристи, посещаващи Малдивите през последните години, компанията има желание да предложи директно продуктите и услугите си на туристическите агенции и туроператори от България, които предлагат почивки на Малдивите или в Шри Ланка.

TCM е основана от Мохамед Мисраад през 2008 г. и за 14 години работа се е доказала като партньор, предлагащ отлично ниво на обслужване. Туроператорът е член на Малдивската маркетинг и ПР корпорация (рег. номер MMPRC/2022/TA/03) и Американското общество на травъл адвайзорите (рег. номер 900230065). През миналогодишното издание на наградите Luxury lifestyle, TCM беше избрана за най-добра луксозна туристическа агенция в Малдивите. За запитвания и проверка на актуални last-minute цени, които не са налични в онлайн платформата, може да се свързвате с акаунт мениджърът за българския пазар – Ашфа, на е-mail: [email protected]

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати