Новини Хотели

Missoni направи дизайна на хотел на Малдиви

   
Missoni направи дизайна на хотел на Малдиви

Прочутата италианска модна къща Missoni пренесе своя неподражаем стил на Малдивите, като промени изцяло дизайна на плажния клуб в курорта One&Only Reethi Rah. Резултатът е Missoni Resort Club. Разположен на атола Северен Мале, на 45 минути с моторна лодка от международното летище в столицата Мале, луксозният островен резорт One&Only Reethi Rah разполага със 122 вили, 90 от които са на брега, а останалите - над лагуната.

Преосмисленото пространство на открито улавя същността на тропическата среда чрез жизнен спектър от синьо, зелено и бяло. То е дело на Алберто Калири, творческият директор на колекцията на Missoni, пише Rob Reporter.

Източник: One&Only Reethi Rah

Grand Residence, Grand Sunset Residence, Treehouse Villa и ограничен брой Grand Water Villas са реновирани с новия декор – с мебели по поръчка, тапицирани с тъкани с характерните за бранда зигзагообразни мотиви, с гоблени, щампи, възглавници, хавлиени кърпи и шарени постелки за йога. Всичко – от чадърите, шезлонгите и кабинките за преобличане до щанда за сладки изкушения и DJ пулта, е белязано от стила на Missoni. Гостите могат да ползват проектираните от Missoni падълбордове, велосипеди и колички за голф.

От Милано до Малдивите, Missoni трансформира легендарния Beach Club на One&Only Reethi Rah в Missoni Resort Club. Плажният клуб ще работи само тази година. С други думи, трябва да планирате пътуване до Малдивите възможно най-скоро.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати