Хотели

Първата класация за 50-те най-добри хотела в света ще е през септември

   
Първата класация за 50-те най-добри хотела в света ще е през септември

50 Best обяви създаването на марката The World’s 50 Best Hotels. Първото издание на 50-те най-добри хотела в света ще направи своя дебют през септември 2023 г. Изданието за 50-те най-добри хотела в света ще се присъедини към другите две класации The World’s 50 Best Restaurants (50-те най-добри ресторанти в света) и The World’s 50 Best Bars (50-те най-добри бара в света). 

Амбицията на организаторите на новата класация е да бъде създадена най-полезната и прозрачна система за класиране на хотели, създавана някога. Резултатът ще бъде списък с най-запомнящите се хотелски изживявания по целия свят, специално за любителите на пътешествията, поясняват те.

При всяко влизане в 50 Best потребителите ще получат полезна информация, включително идеалното време за посещение, за да получат най-добрата цена, ясни цени, подробности за ресторантите и баровете и просветляващ преглед, написан от екипа на 50 Best от водещи международни туристически журналисти.

Как ще бъдат определени 50-те най-добри хотела в света? 

Класацията ще отразява най-добрите изживявания при пътуване, съпоставени от 580 гласуващи, балансирана комбинация от 30% хотелиери, 50% туристически журналисти и 20% опитни пътешественици. Всички те ще бъдат избрани от група водещи в индустрията академични председатели в девет региона по света в състав Сесилия Нунес (Латинска Америка, Карибите), Даниел Деметриу (Япония, Южна Корея), Изабела Съливан (Близък изток, Африка), Дженин Лий-Сейнт Джон (Югоизточна Азия), Кий Фунг (Китай, Хонконг, Тайван, Макао), Лорън Хо (Европа), Майкъл Хардън (Океания), Йоланда Едуардс (САЩ, Канада) и Зинара Ратнаяке (Южна Азия). Важно е да се подчертае, че 25% от гласоподавателите ще бъдат сменяни всяка година, за да се поддържа списъкът с избиратели актуален. 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати