Новини Турагенции

Пет туристически агенции ще обслужват институции за самолетни билети

   
Пет туристически агенции ще обслужват институции за самолетни билети
Държавните институции все повече пътуват в чужбина
  Shutterstock

Туристическа агенция „Атлас травелс“ е сключила договор за осигуряване на самолетни билети за превоз на пътници и багаж, хотелско настаняване и други съпътстващи услуги и дейности при служебни командировки за нуждите на Института по оптически материали и технологии "Акад. Йордан Малиновски" към БАН. Това показва справка на TravelNews в регистъра на обществените поръчки. Компанията е собственост на Евгения Манолова. Договорът е на стойност 70 000 лв. В процедурата е участвала още една компания – „Ситрип“ ООД.

„Калисто турс“ ЕООД е сключила договор с Община Габрово за логистика за командировки в чужбина за сътрудничество, обмяна на опит и добри практики по европейски проект. Стойността е 105 804,17 лв. Изпълнителят следва да извърши следните дейности: осигуряване на самолетни билети (отиване и връщане) за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в чужбина до гр. Брюне (Норвегия); осигуряване на трансфер Габрово- София-Габрово; осигуряване на трансфер летище-хотел-летище в Норвегия; осигуряване на хотелско настаняване/ нощувки в чужбина (гр. Брюне, Норвегия); осигуряване на медицински застраховки за пътуване в чужбина. Собственик на компанията е Никола Агов. В процедурата е участвала и агенция „ДИ ЕМ АЙ ДИВЕЛОПМЪНТ“ ЕООД.

Агенцията „Калисто турс“ ще обслужва и Община Малко Търново за осигуряване на самолетни билети в чужбина за превоз на пътници и багаж и хотелско настаняване при организиране на обмяна на добри практики при посещение на партньора от страна донор по европейски проект „Заедно днес, заедно утре – местните общности в подкрепа на подобрено oбразование и грижи в ранна детска възраст“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвимите групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021г.“. Договорът е за 62 000 лв.

„Аргус травел интернешънъл“ ЕООД ще обслужва за осигуряването на самолетни билети за превоз на пътници и багаж за нуждите на Главна дирекция „Национална полиция“. Агенцията е собственост на Николай Шопов. Договорът е на стойност 100 000 лв. В поръчката са участвали още "БЪЛГАРИЯ ЕР И ПОСОКА" ДЗЗД, „Атлас травелс“ ЕООД и „Юнайтед травъл ейджънси“ ЕООД.

Договор е сключен и за осигуряване на самолетни билети за превоз на пътници с въздушен транспорт при служебни пътувания в чужбина на лица, командировани от “АЕЦ Козлодуй” ЕАД. Той е с „Юнайтед травъл ейджънси“ ЕООД на Калина Димитрова и е на стойност 400 000 лв. Другият кандидат е бил „Атлас травелс“ ЕООД.

Медицински университет - София, си избира малка туристическа агенция, която за срок от 3 години да го обслужва за покупката на самолетни билети. Това е „Тур инс“ ООД, която е нов играч в обществените поръчки. Договорът е за 301 850 лв. и е за осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания на преподаватели, служители, докторанти и студенти на Медицински университет-София. За тази стойност трябва да бъдат закупени около 400 самолетни билета. „Тур инс“ е собственост на Иван Кръстев и Елеонора Симова, показва справка в Търговския регистър. Другите две подадени оферти са били на „Аргус травел интернешънъл“ ЕООД и "БЪЛГАРИЯ ЕР И ПОСОКА" ДЗЗД.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати