Новини Събития

Министерството на туризма кани фирми за щанда в Истанбул

   
Министерството на туризма кани фирми за щанда в Истанбул
  Emitt

Министерството на туризма кани фирмите в бранша да се включат в информационния щанд на България в международното изложение Emitt в Истанбул. Събитието ще се проведе от 8 до 11 февруари 2023 г., съобщиха за TravelNews от ведомството. Българският представителен щанд ще е на площ от 108 кв. м, като на него участие могат да вземат 10 представители на фирми и общини. Цената за участие е 424,53 лева без ДДС, респективно 509,44 лева с ДДС, а това условие важи и за участие в изложението с рекламни материали без представител. Заявките за участие се приемат до 20 януари или докато свободните работни места не се запълнят.  

На изложителите се предоставя работно място, заявеното оборудване на българския щанд, както и монтаж, демонтаж, осветление и поддръжка. Също така имат право да изпишат фирменото си име над определения деск. Таксата включва и ползване на складово помещение, пригодено за рекламни материали и други принадлежности. Покрива се и един бадж за предварително избран представител на фирма. Допълнителни баджове се поръчват и плащат от съответния участник, директно на официалния организатор. 

Последното издание на изложението в Истанбул беше през 2022 г. и беше посетено от над 33 000 души. В него се включиха 461 изложителя, които представиха туристическите продукти на 110 държави, а през 2023 г. се очаква събитието да стане дори по-мащабно. Фокусът ще падне върху развиването на устойчиви и екосъобразни туристически практики и създаването на преживявания около гастрономията и развлекателния сектор. Ще се разгледат още възможности за подобрени технологични решения и нови възможности за здравен, уелнес, еко и агро туризъм.  

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати