Транспорт

Вятърът отново пренасочи и отмени полети от Летище София

   
Вятърът отново пренасочи и отмени полети от Летище София

От летището припомнят на пътниците, че могат да се свържат със съответната авиокомпания, за да потърсят инструкции как да процедират, ако полетът им е пренасочен, закъснява или е отменен.

Втори ден силният вятър влияе на полетите от и до Летище София, съобщиха на фейсбук страницата на аеропорта, позовавайки се на информация, актуална към 14:07 часа.

Самолет от Лондон-Хийтроу е насочен за кацане в Букурещ. От авиокомпанията съобщават, че все пак ще се върне в София и се очаква пътниците за обратния полет SOF-LHR да излетят в 16:00 часа, посочват от летището.

Полетът от и за Истанбул е отменен от авиокомпанията. 

От летището припомнят на пътниците, че могат да се свържат със съответната авиокомпания, за да потърсят инструкции как да процедират, ако полетът им е пренасочен, закъснява или е отменен. Повече информация може да бъде намерена на сайта на Летище София или на телефони: 02 937 22 11/ 02 937 22 12/ 02 937 22 13.

Лошите метеорологични условия вчера станаха причина четири пътнически самолета да бъдат пренасочени за кацане в Пловдив, шест към Букурещ, а един - към Солун, заради силния вятър в София.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати