Новини Хотели

Wave resort стана най-добрият морски петзвезден хотел у нас

   
Wave resort стана най-добрият морски петзвезден хотел у нас

Wave resort край Поморие е отличен на първо място в категорията "Топ 10 петзвездни морски хотели в България" на индекса "Топ 100 най-добри хотели в България 2022" (TOP 10 Five-Star Mountain Hotels in Bulgaria на индекса TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2022), съобщиха от хотела.

Целта на индекса TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2022 е да бъдат отличени хотелите, постигнали и запазили през годината най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на гостите си. Отличието се присъжда след анализ на представянето на хотела в над 200 международни платформи и онлайн туристически агенции като Booking.com, Google, Holiday Check, TripAdvisor и др. За изчисляване на класацията са взети под внимание оценките на гостите на над 1500 български хотела с повече от 20 стаи и класификация от три и повече звезди. 

Тези оценки са предоставени от TrustYou, международен лидер в управлението на онлайн репутация и изключителен партньор за данни на класацията. Елементите на алгоритъма за класиране включват класификация на хотела, тип хотел - градски, спа, морски, планински и развлекателен, брой коментари и др.

Димо Христов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати