Новини Турагенции

Остров Фу Куок впечатлява с плажовете си

   
Остров Фу Куок впечатлява с плажовете си

Виетнам има около 2030 мили красиво крайбрежие и стотици острови. Но по-специално един от тях е на път да се пребори за любовта на туристите с плажните гиганти като Пукет или Бали. Фу Куок, остров от 222 кв. мили в Тайландския залив, се радва на бързо развитие. Това е най-големият виетнамски остров и все по-предпочитана дестинация за екзотична почивка в региона. Отседнали сме в очарователния хотел Anja beach resort and SPA, който е разположен на един от най-красивите плажове тук - Лонг Бийч.

Хотелът впечатлява с уникален дизайн и релаксираща обстановка. Има хотелска част и къщички, като всички са непосредствено до плажа. Шезлонги и чадъри са разположени покрай басейна, а на самия плаж - шезлонги под палмите. В него има ресторант, бар, външен басейн, СПА център и масажи. 

Цената за настаняване в хотелската част е около 800 евро за двама за 12 нощувки със закуски. В къщичка е близо 1000 евро, като имате веранда и допълнителна външна баня с душ.

Anja beach resort се намира на 3 км от летището и предлага безплатен трансфер. Наоколо има ресторанти, магазини, масажи студиа и барове.

Мирослав Иванов, TravelNews, Виетнам



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати