Турагенции

ТЕЗ Тур отчита засилен интерес към екзотичните дестинации пред 2023 г.

   
ТЕЗ Тур отчита засилен интерес към екзотичните дестинации пред 2023 г.

Зимата е идеалният сезон за екзотична почивка - докато в България е студено, на тропичните и субтропичните ширини времето е идеално за море и приключения на открито. Това прави дестинации като Тайланд, Малдиви, Сейшели, Мавриций, Доминикана, Мексико, Куба, Индонезия, Шри Ланка и т.н. изключитлено популярни сред европейците в периода от януари до март. “Българите не са изключение и също проявяват интерес към тези страни, които стават все по-достъпни. За 30 март 2023 г. имаме активна промоционална кампания за Малдиви и много туристи се възползваха и резервираха. Като цяло се наблюдава засилване в тази категория пътувания”, изтъкна Милена Недялкова, маркетинг мениджър в "ТЕЗ Тур". 

Тайланд е една от онези дестинации, 

която от години се радва на нестихващ интерес и не е изненада, че веднага след разпускането на COVID мерките, хиляди туристи веднага се отправиха натам. Чарът на тази азиатска страна се крие в спокойствието - посетителите откриват, че времето сред природата, изпълнено с безгрижие и безвремие, им действа освежително на фона на забързаното ежедневие. На Тайланд може да се насладите на същинска почивка, далеч от стреса на града. 

А в комбинация с епичната тропическа красота, древните храмове, невероятната местна храна и оживения нощен живот, се превръща в същински рай на Земята. Неслучайно се нарича страната на усмивките - няма как да си тръгнете недоволни!

А с „ТЕЗ Тур“ доброто обслужване е гарантирано. Това се дължи на факта, че туроператорът има местен офис на остров Пукет, който може да е от помощ на всички туристи с релевантни съвети и чудесни екскурзии.

Цените започват от 1666 евро на човек и включва самолетни билети с чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 7 кг, трансфер летище - хотел - летище на остров Пукет, 7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел, обслужване от представител на туроператора за престоя от местен офис на компанията и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на „Евроинс“ с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

“Интересното за Пукет е, че е известен с някои от най-красивите и чистите плажове в света. За това „ТЕЗ Тур“ се стреми да предлага хотели само на най-добрите брегове. Нашите предложения са разположени на плажовете Ката, Карон, Банг Тао, Патонг и са със страхотни отзиви и в близост до магазини, ресторанти и плажа”, споделя Недялкова.

Когато става дума за екзотика мнозина си  представят бели пясъци и палми – 

реалността на Малдиви. 

Островите, заобиколени от тюркоазена вода, несъмнено са сред най-популярните дестинации в момента. Традиционно Малдиви се смятат за “рай за младоженци”, но в последните години са все по-посещавани и от семейства с деца или цели приятелски компании. Дълги дни на плажа, гмуркане с костенурки и акули и частни турове с лодка - всичко това може да се преживее на уникалните острови!

“Към Малдиви тръгваме на 30 март и 20 април. Голямо предимство е, че туристите ще летят с Turkish Airlines - авиокомпанията, която предлага най-добрия комфорт за подобни дълги полети”, разкрива още Милена Недялкова. 

Цените започват от 1909 евро и включват самолетен билет София – Истанбул – Мале – Истанбул - София с чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж 8 кг, пътнически и летищни такси, 7 нощувки на съответния пансион в избран хотел, трансфери летище-хотел-летище, медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на „Евроинс“ с покритие 10 000 евро (с Assistance), в която влиза диагностика и лечение на Covid-19 и местна държавна такса. 

Всички останали екзотични дестинации също са изключително достъпни с “ТЕЗ Тур”. Освен екскурзионни пакети, те предлагат и специално динамично пакетиране. През него бързо и ефективно може да се направи готов пакет за индивидуална почивка във всяко екзотично кътче на света по желание на клиента. 

Ако търсите приключения, романтика и лазурни брегове, то тези екзотични дестинации са точно за вас! Докато Тайланд е по-подходящ за културен туризъм и има повече забележителности, Малдиви предлага пълно уединение сред разкошната природа. А какво по-хубаво начало на годината от едно страхотно тропическо приключение?!

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати