Новини Турагенции

Български туроператор организира СПА парти в Букурещ

  28.01.2023 10:05  
Български туроператор организира СПА парти в Букурещ

Няма по-готино уикенд съчетание от СПА и парти! Затова и “Rapsody Travel” разработва поредната си програма с фокус към младежите, които искат да се забавляват, а дестинацията е Букурещ. Туроператорът нарича събитието “СПАрти” и го организира от 2018 г. с малко отлагане по време на пандемията от COVID-19. За 5 години са усъвършенствали този продукт и вече работят с най-добрите клубове в румънската столица. 

“Цялата концепция на компанията ни е да организирме пътувания, които да разчупят традиционния екскурзионен характер. Да, включваме обиколки на основните забележителности, но също така организираме и партита, автентични местни вечери и други забавления за туристите си”, изтъква Ивелина Илиева, проджект мениджър на събитието. 

СПАртито ще се проведе в празничния уикенд между 3 и 5 март 2023 г. Двудневната екскурзия се реализира с автобус с тръгване от София, Пловдив и Варна. За цена от 239 лв. на човек туристите получават 2 нощувки със закуски в избран хотел, пешеходна обиколка на Букурещ с екскурзовод на български език, транспорт с модерен автобус и представител на агенцията по време на пътуването и цялостна организация. 

Допълнително всеки може да заплати за другите събития по програмата. Те включват традиционна румънска вечеря в таверна и парти вечер в клуб „Kayo“. Това е едно от най-елитните нощни заведения в Букурещ. Намира се на брега на езерото Херастрау и разкрива уникална гледка към нощен Букурещ. Освен това модерният интериор и горещите DJ-и правят преживяването неповторимо и запомнящо се. 

От друга страна, за много Therme Bucuresti е фокусът на пътуването. Това е един от най-големите уелнес центрове в Европа! Термите разполагат с разнообразие от удивителни водни съоръжения, големи отопляеми вътрешни и външни басейни, тематични сауни, минерални басейни, нестандартни водни пързалки, множество парни бани и инфрачервени процедури. Therme Bucuresti е идеалното място за релакс и нови емоции, в луксозна и успокояваща атмосфера. 

“Планирали сме 350 места за програмата, но сме в готовност за пускането на допълнителни. Все още не е запълнен пълния капацитет, но за подобни събития интересът е най-голям около месец преди събитието, за това мисля, че всички места ще се разпродадат скоро”, отбелязва още Илиева. 

Парти туризмът определено се засилва в последната година след COVID-19, а изглежда все повече младежи искат да си подарят забавни преживявания и зад граница. “Rapsody Travel” имат утвърдена репутация в парти света и доверието в организацията на комбинацията между СПА и парти си личи в редовните им клиенти. 

Йоана Шомова