Новини Хотели

Комплекс 103 View Park Hotel & SPA е най-новият в Паничище

  28.01.2023 10:09  
Комплекс 103 View Park Hotel & SPA е най-новият в Паничище

Нов бутиков хотел от веригата “103 градуса” отвори врати в курорта Паничище. Комплекс "103 View Park Hotel & SPA" е естествено продължение на индивидуалния и запомнящ се стил на хотелите от групата – 103 Degrees Hotel & Spa в Сапарева баня и 103 Alpine в Паничище, които внасят хармония, комфорт и релакс.

„Хотелът вече се радва на голям интерес и резервациите започнаха още преди официалното му откриване. Засега имаме търсене от чужденци за ски почивки, но до голяма степен зимният сезон зависи от метеорологичните условия. От друга страна вече доста хора запазиха местата си за лятото. Хотелът е идеална отправна точка за посещение на Седемте рилски езера, като българите и чужденците вече се възползват от това“, споделя пред TravelNews Радост Стоймирова, хотелски мениджър на веригата.

Третият хотел от групата очарова с комфортна, функционална и стилна среда и ще ви пренесе в утопичен свят, без задължения и ангажименти. Представлява хотел от семеен планински SPA вид, който е разположен сред красиви и стари иглолистни гори в Рила планина, на надморска височина около 1400 метра. Всяка от терасите на 103 View Park Hotel & SPA разкрива спираща дъха гледка към величествените склонове на Рила.

Четиризвездният хотел е обзаведен с модерен и съвременен интериорен дизайн, който внася уют и хармония, а всяка стая разполага с тераса със завладяваща панорама. Интериорът рефлектира идеално с този в другите хотели от веригата и се създава усещане за постоянство и високо качество, независимо който изберат туристите.

Комплексът 103 View Park Hotel & SPA разполага с 28 помещения  за настаняване, разделени в 3 категории: двойни стаи, суит помещения и ВИП апартаменти. Хотелът разполага и с ресторант, с капацитет 160 души. „Съсредоточили сме се върху модерна континентална кухня, която да е в хармония с менюто, което предлагаме в другите си хотели. По-интересното тук е, че сме наели турски готвачи и ще предлагаме традиционни техни ястия“, изтъкна Стоймирова. Тя отбеляза още, че ресторантът е подходящ за организирането на събития и празненства, каквато слава се носи и на ресторантите на другите хотели от веригата. „Надяваме се да посрещнем много сватби, кръщенета и други лични и фирмени празници“, допълва хотелският мениджър.

В типичния стил на “103”, новият хотел в Паничище набляга силно върху СПА зоната. В него има финландска сауна, парна баня, билкова сауна, хамам, три масажни кабинета и солна стая тип „Пещера“. За гостите на хотела са на разположение външен басейн и вътрешен басейн, към който има и джакузи.

Вътрешният топъл басейн се поддържа със солена вода на основата на солна електролиза - технология, която осигурява на гостите, спокойствие, безопасност и здраве. Солената вода има хиляди ползи за тялото, но един от основните плюсове е, че басейнът е автоматично дезинфекциран, с което се лимитира и използването на хлорни продукти. Освен това терапевтичните свойства на солената вода са доказани и тя не дразни очите, нито пък изсушава кожата. А приятната температура от 35-36 градуса прави преживяването наистина релаксиращо.

„И двата басейна са топли, но външният е сезонен. Въпреки това вътрешния басейн може спокойно да поеме капацитета на хотела и всеки гост може да се наслади на ползите от електролизата, когато и да ни посети“, разясни Радост Стоймирова.

Базата разполага още с игрална зала, детски кът, фитнес, тенис корт, градина и паркинг. Комплекс 103 View Park Hotel & SPA е идеалното решение за всяка зимна СПА екскурзия. Красивият интериор, новата база и доказаното качество на СПА услугите, правят всички хотели от веригата любими на българите.

Йоана Шомова