Новини Турагенции

Туроператорът Аква тур се включва с помощи за пострадалите в Турция

   
Туроператорът Аква тур се включва с помощи за пострадалите в Турция

Туроператорът „Аква тур БГ“ се включва с помощи за пострадалите в Турция след опостошителното земетресение. Това съобщи за TravelNews Румяна Юксел, управител на компанията. „Резервирайте с кауза. Тези хора очакват вашата подкрепа“, е мотото на туроператора.

Поради трагичната обстановка в Югоизточна Турция, „Аква тур БГ“ взе решение в знак на съпричатност всички заедно да помогнем като за всяка направена резервация по дестинация Турция, 2% от стойността на пакета ще отива по дарителската сметка, която е посочена от Република Турция. За всеки превод клиентите ще получават документ от тяхно име за помощта. „Вярваме, че всеки от нас може да бъде полезен, макар и с малък принос“, подчерта Румяна Юксел.

„Аква тур БГ“ е специализиран в предлагането на почивки за българи в южната ни съседка. Туроператорът прави чартъри до Анталия, Бодрум, Кушадасъ, Мармарис и други курорти.

България обяви изпращането на спасителни екипи и два самолета с помощи за пострадалата от мощно смъртоносно и разрушително земетресение Турция, отнело живота на стотици хора и в съседна Сирия. Изпращането на помощ обявиха още държавни ръководители на Гърция, Румъния, Нидерландия, Дания, Сърбия, Швеция, САЩ, Израел, Германия, Франция, Полша и др. Въпреки че Украйна е във война, президентът ѝ Володимир Зеленски също заяви готовност за оказване на помощ на Турция.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати