Новини Събития

Община Чавдар представи нов сайт за туризъм

   
Община Чавдар представи нов сайт за туризъм

Днес – 8 февруари, в заседателната зала на община Чавдар беше представен нов сайт с туристическа насоченост. Промоцията на сайта направиха неговите създатели програмисти и неговите поръчители – ръководството и служителите на община Чавдар. Присъстваха служители от общинската администрация и медии.

Кметът на община Чавдар Григор Даулов приветства всички и изрази задоволство от добрата работа по създаването на сайта.

Даулов представи част от екипа, работил по проекта - арх. Ирина Ангелова, арх. Кристина Стефанова и Патрисия Николова. За няколко месеца екипът е създал първия по рода си функционален туристически портал на Чавдар. Интерактивното му съдържание е насочено изцяло към потребителите както от страната, така и от чужбина, за да знаят  какво може да открие в Чавдар. Освен за обектите, събитията и инициативите на общината, туристическият портал дава информация и за местния бизнес и услуги. По думите на кмета Даулов това е само първата стъпка от мащабен проект за промотиране и развитие на Чавдар като туристическа дестинация. Той благодари на участвалите в проекта. Сайтът беше обстойно представен. Той съдържа разнообразна информация за селото и околностите, за туристическите, културните и развлекателни обекти, които могат да се посетят, както и интересни и забавни услуги, които могат да се ползват от посетителите на селото. Дори има виртуални аудио гидове Радо и Слава, които да помогнат на посетителите в избора им.

Сайтът е достъпен на интернет адрес https://tourism.chavdar.eu . В него може да се влезе и чрез официалния сайт на общината чрез бутона „Туристически портал”.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати