Новини Събития

Бордът по туризъм организира дискусия за новите предизвикателства в сектора

   
Бордът по туризъм организира дискусия за новите предизвикателства в сектора

Националният борд по туризъм организира девета годишна среща в рамките на 39-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо“, съобщиха от организацията. Тя ще се състои на 15 февруари 2023 г. от 11 ч. в Интер Експо Център – София. Срещата ще бъде дискусия на тема: „Новите предизвикателства пред туристическия сектор и решения чрез публично-частното партньорство“. Тя е в партньорство с Министерството на туризма. 

В първия панел ще участват д-р Илин Димитров, министър на туризма, Стоил Алипиев, Председател на Комисия за Защита на Потребителите и Д-р Полина Карастоянова, изпълнителен директор на НБТ. Те ще обсъждат Плана за възстановяване и устойчивост - възможности за туристическия бизнес, бранд концепция на България - разпознаваемост и конкурентоспособност и летен сезон 2023 - маркетингова и рекламна програма. 

Вторият панел ще се води от д-р Мартин Захариев, зам.-председател на НБТ. В него ще се акцентира на институционалното взаимодействие между Министерството на туризма, Комисията за защита на потребителите и туристическия сектор. Ще бъдат обсъдени добри практики и защита правата и сигурността на потребителите в туризма, методи за оценка на удовлетвореността на потребителите, представяне на съвместната инициатива на Националния борд по туризъм, КЗП и Министерството на туризма чрез Организациите за управление на туристическите райони (ОУТР). 

Димо Христов 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати