Събития

Изискана вечеря със стил

   
Изискана вечеря със стил

Изискана вечеря със стил

Най-добре се наслаждавайте на яденето, заобиколени от вашите приятели и семейство – особено когато е поставено на стилен фон. Във вашата трапезария можете да създадете мечтана обстановка, която вие и вашите гости никога няма да искате да напуснете. Начинът, по който декорирате кухнята си, може силно да повлияе на това как се чувствате в нея. Разбира се, наложително е дизайнът да е функционален. Но след като създадете идеалното оформление и получите първокласни уреди, декоративните детайли придават индивидуалност на пространството - което ви кара да искате да прекарвате още повече време в готвене и с любимите хора в него.

Къде да седна

Едно нещо, за което може би никой не мисли е, че прекарвате по-голямата част от времето си седейки в кухнята. Ако наистина изключим моментите, посветени на готвене, оставащите часове се прекарват в хранене, разговори, игра на карти или настолни игри (винаги седнали покрай масата), релакс пред камината (ако имате такава) и така нататък, без изобщо да извършвате дейности, които включват позиции, различни от седене.

Тази предпоставка ни показва как да разберем колко важен може да бъде изборът на столове за кухнята. Отново, точно както в хола и дори повече, се появяват две основни концепции, които трябва да ръководят вашите предпочитания: трапезен стол - празничност и комфорт. По-скоро може би трябва да говорим за ергономичност на тези столове, защото изглежда тривиално да се каже, но дори часовете седене в кухнята, в една и съща позиция, могат да причинят болки в краката, болки в гърба и тежест.

Следователно столовете за кухнята трябва да са леки, защото постоянно се движат, меки, ергономични, с една дума удобни.

Дивани

Какво би бил един дом без модерни модерен дивани и фотьойли, в които да потънете, когато се приберете? Изборът да обзаведете дома си с дизайнерски дивани и фотьойли означава да проучите стила и цветовете на тези прекрасни предмети за обзавеждане. Дневна зона или зона за спане, изборът на дивани и фотьойли е абсолютно основен, особено ако смятате, че трябва да се задоволи не само личното предпочитание, но и полезността на дадена мебел, когато например имате гости.

Когато мислите за обзавеждане на хола или трапезарията, първите мебели, за които се сещате, със сигурност са модерните дивани. За щастие в днешно време има модерни линейни, ъглови или полуостровни дивани, които отговарят на всички изисквания за пространство, както и много практични двойни разтегателни дивани, удобни и полезни в случай на неочаквани гости.

- Модерният линеален диван е класическият 2, 3 или 4-местен диван, т.е. седалките са подредени по права линия. Тези дивани са най-популярните и обичани, защото ви позволяват да ги адаптирате към всички пространства, като също така можете да промените разположението им.

Маса

Дизайнът на трапезарията не трябва да се пренебрегва. В крайна сметка в това пространство се сервират вълшебни ястия и прекарвате време с приятелите и семейството си. Комбинирайте мощна маса за хранене и я освежете с изящно осветление. Абсолютно без съмнение масата за хранене е най-важната част от трапезарията. Трябва да се откроява с елегантния си дизайн. Изтънчената маса за хранене ще добави силно присъствие към всяка трапезария и ще я издигне до едно наистина луксозно и шикозно пространство.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати