Турагенции

Малдиви ще се рекламират сред бюджетните и среден клас туристи

   
Малдиви ще се рекламират сред бюджетните и среден клас туристи
Малдивите посреща туристи целогодишно
  Travel Connection Maldives

Островите Малдиви предлагат хотели за всички туристи – от бюджетни, среден клас до най-богатите. Това обяви Мохамед Мирсад, изпълнителен директор на туроператора Travel Connection Maldives (ТСМ), който направи презентация на дестинацията по време на изложението „Ваканция и СПА Експо“ в София. Според него българите с всякакви доходи са добре дошли през цялата година, тъй като има изгодни предложения и полети с нискотарифните авиокомпании Wizz Air и Fly Dubai.

 Мохамед Мирсад (в средата) и Петър Панайотов (вдясно) представиха Малдиви на презентация в София

Цените на по-евтините варианти за настаняване в апартаментни комплекси започват от 350 евро за двама за 7 дни. В средния клас има предложения от 800 евро за седмица. Отделно са самолетните билети и трансферите. Travel Connection Maldives започва да работи с български туроператори и си търси още партньори за предлагането на разнообразни хотели, апартаменти и вили на Малдивите. Компанията оперира с многобройни обекти на място. Тя осигурява посрещане на туристите на международното летище в Мале и предлага трансфери до различните острови с бързи моторни лодки, вътрешни полети или хидроплан.

Мохамед Мирсад обясни, че Малдивите могат да бъдат посещавани през цялата година и това трябва да го знаят и българите. „Ние имаме много европейски туристи дори през европейското лято – през юни, юли и август, когато цените са доста по-ниски и приемливи, защото се води нисък сезон“, коментира той. Тогава е дъждовният период, но не си представяйте, че вали по цял ден. Превалява за 1-2 часа и след това се оправя. Малдиви предлага топло и слънчево време през цялата година, допълни Мирсад. Високият и сух сезон е от ноември до април.

Маркетинг представител на Travel Connection Maldives у нас е Петър Панайотов, управител на Travel Services. Малдивският туроператор е DMC, който е базиран в столицата Мале, и познава много добре местния пазар. Предлага хотели, екскурзии, трансфери, като на международното летище в Мале разполага с екип, който може да посреща всички групи, дори и индивидуалните туристи, каза Петър Панайотов. По време на пандемията от Ковид - 19 българските туристи са били сред най-многобройните чужди посетители в Малдивите, като в определени периоди броят им е надминавал този от редица развити пазари като Дания и Ирландия. Тогава откриха българския и румънския пазар и решиха, че могат да привличат повече гости от двете страни, подчерта той.

Всяка година TCM обслужва хиляди туристи, посещаващи Малдивите, като работи със стотици туристически агенции, туроператори и авиокомпании от цял свят. Поради растящия интерес от български туристи, посещаващи Малдивите през последните години, компанията има желание да предложи директно продуктите и услугите си на туристическите агенции и туроператори от България, които предлагат почивки на Малдивите или в Шри Ланка.

TCM е основана от Мохамед Мисраад през 2008 г. и за 14 години работа се е доказала като партньор, предлагащ отлично ниво на обслужване. Туроператорът е член на Малдивската маркетинг и ПР корпорация (рег. номер MMPRC/2022/TA/03) и Американското общество на травъл адвайзорите (рег. номер 900230065). През миналогодишното издание на наградите Luxury lifestyle, TCM беше избрана за най-добра луксозна туристическа агенция в Малдивите.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати