Хотели

Хотел Адмирал в Златни пясъци ще е изцяло обновен за сезон 2023

   
Хотел Адмирал в Златни пясъци ще е изцяло обновен за сезон 2023
Хотел Адмирал в Златни пясъци
  Златни пясъци АД

Хотел "Адмирал" е един от най-емблематичните в морския курорт Златни пясъци. Историята му започва още през далечната 1957 г., когато отваря врати под името „Родина“. В края на 2003 и началото на 2004 г. придобива сегашния си облик след основна реконструкция и започва да функционира с ново име. Петзвездният целогодишен хотел приключва първи етап от реновация в началото на 2022 г. Но за лято 2023, „Адмирал“ е подготвил съвсем нова визия за своите гости. За целта се прави инвестиция от 22 млн. лв. 

“От 2022 започнахме ремонт на базата и сега сме готови да обявим, че всичко в хотела ще бъде напълно обновено. Заложили сме върху подобряването на 300 стаи, ресторанти, заведения и СПА центъра. Нашите гости ще преживеят разликата от стандартната All Inclusive формула с новия ни 5-звезден Ultra All Inclusive в изцяло реновиран за летен сезон 2023 хотел Адмирал“, заяви Кирил Кирилов, изпълнителен директор на "Златни пясъци" АД.  Той допълни, че ще предоставят високо ниво на качество във всяко едно отношение - 5-звездна наслада за незабравима ваканция на туристите. „Елегантно обзаведени с прекрасна комбинация от пространство и стил, стаите ни създават изключителна атмосфера за една перфектна почивка”, коментира Кирил Кирилов . 

Хотел „Aдмирал“ е разположен на метри от морето. Това го прави единственият 5-звезден хотел на самия бряг на Златни пясъци. За търсещите релакс, на разположение ще е луксозен нов СПА център с безплатно ползване на сауна, парна баня и вътрешен басейн с минерална вода и фитнес. Освен външен и напълно реновиран вътрешен басейн, гостите ще получават достъп до ексклузивна зона на плажа пред хотела, оборудвана със съвсем нови висококачествени чадъри и шезлонги, които предлагат търсения комфорт за целодневно плажуване.   

Но не само базата ще се подобри, а и предлаганата услуга. Туристите вече ще могат да изберат и Luxury Ultra All Inclusive пакет, който включва постоянен достъп до петте ресторанта на хотела – Admiral, Azzuro, аMore Moonlight, Asia samba, Affair BBQ beach, както и до а ла карт ресторант Surf and Turf и  баровете – Лоби бар (24ч.), Pool & Beach bar, Piano бар и Виенска сладкарница. За спортуващите Luxury Ultra All Inclusive дава достъп до спортна анимационна програма – сутрешна йога на брега на морето и водна гимнастика на външния басейн.  

През 2023 г. хотел “Адмирал” ще заложи силно и на детската програма. За най-малките летуващи пакетът предлага анимационна програма с разнообразни активности, детски клуб и детска дискотека.  

“Хотелът е особено популярен сред семействата с деца и новата ни концепция запазва фокуса върху този тип туристи. На разположение на гостите са 6 типа DeLuxe стаи - апартаменти, junior suits, двойна стая с или без гледка към морето, Superior Rooms, както и стаи без балкон. Многото възможности правят хотела подходящ за всеки тип турист”, изтъква още Кирилов.  

През последните няколко сезона преобладаващите туристи в Златни пясъци са румънци и българи. Затова и тази година „Адмирал“ ще разчита на гости от северната ни съседка. Според Кирилов, хотелът се е утвърдил като качествен през годините и много българи го избират за почивка. От чужбина ще очакват и много туристи от Полша.  

Хотел „Адмирал“ е собственост на „Златни пясъци“ АД, което стопанисва и инфраструктурата в едноименния курорт.  

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати