Новини Хотели

Световни университети по хотелиерство и туризъм правят срещи в България

   
Световни университети по хотелиерство и туризъм правят срещи в България

Запознайте се отблизо с Glion, Les Roches и Ecole Ducasse в София и Варна през февруари!

Sommet Education е международна образователна група, включваща едни от най-реномираните университети Glion (Швейцария и Англия), Les Roches (Швейцария, Испания), и Ecole Ducasse (Франция). Те са водещи колежи заобучение по бизнес, хотелски мениджмънт, туризъм и кулинарни изкуства.

На инфо-срещите ще разберете как можете да се превърнете в лидер в сферата на хотелиерство,международни събития, управление на луксозни стоки, маркетинг, финанси, недвижими имоти и управление на активи;

Презентациите ще се проведат на:

  • 23 февруари – Варна , хотел Graffit(16:30 Ecole Ducasse, 19:00 Glion и Les Roches)
  • 25 февруари –  София, хотел Grand Hotel Millennium Sofia, (14:30 Ecole Ducasse, 16:30 Glion и Les Roches)

Регистрация за презентациите на Glion и Les Roches >>

Регистрация за презентацията наEcole Ducasse >>

 

 

За Glion и Les Roches:

Според световната класация QS World University Ranking 2022 Glion и Les Roches влизат в ТОП 5 за репутация сред работодателите и в ТОП 5 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света

И  в двата колежа можете да откриетебакалавърски и магистърски програми на английски език. Ще имате възможност да се учите от най-добрите и утвърдени световноизвестни брандове като Hyatt, The Ritz Carlton, Hilton, Kempinski, Bloomberg, Qatar Airways, Soho House, Apple, Tesla, Louis Vuitton, Booking.com и други. Програмите включват и платени стажове в топ дестинации. Според статистиката на учебното заведение над 94% от завършили са успели да се реализират още през първата година, а средно след 3 години професионален опит вече заемат или са мениджъри на свой бизнес.

 

 

Кулинарната академия Ecole Ducasse

Ecole Ducasse е световнопризната кулинарна академия по готварство и сладкарство. Кръстена е на своя създател Ален Дюкас, който е и първият шеф в историята, който има 3 ресторанта, наградени с 3 звезди Мишлен едновременно (2005 г.). Към днешна дата има 32 ресторанта по целия свят с общо с 20 звезди Мишлен. Създател на 3 кулинарни училища във Франция и автор на над 100 книги.

Академията разполага с два кампуса в Париж и Южна Франция (Yssingeaux), като програмите са на английски и френски език. Обучението е организирано в малки групи с фокус върху практиката. По време на обучението студентите ще имат възможност да участват в специални майсторски класове, водени от световно известни лидери. Включени са и платени стажове във Франция и в чужбина.

***

Научете повече за програмите, кандидатстването, възможностите и кариерното развитие на презентациите в София и във Варна. Присъствието на събитието е безплатно. Запазете своето място, като направите предварителна регистрация тук:

Презентации на Glion и Les Roches

Презентации на Ecole Ducasse



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати