Запознайте се отблизо с Glion, Les Roches и Ecole Ducasse в София и Варна през февруари!
Sommet Education е международна образователна група, включваща едни от най-реномираните университети Glion (Швейцария и Англия), Les Roches (Швейцария, Испания), и Ecole Ducasse (Франция). Те са водещи колежи заобучение по бизнес, хотелски мениджмънт, туризъм и кулинарни изкуства.
На инфо-срещите ще разберете как можете да се превърнете в лидер в сферата на хотелиерство,международни събития, управление на луксозни стоки, маркетинг, финанси, недвижими имоти и управление на активи;
Презентациите ще се проведат на:
- 23 февруари – Варна , хотел Graffit(16:30 Ecole Ducasse, 19:00 Glion и Les Roches)
- 25 февруари – София, хотел Grand Hotel Millennium Sofia, (14:30 Ecole Ducasse, 16:30 Glion и Les Roches)
Регистрация за презентациите на Glion и Les Roches >>
Регистрация за презентацията наEcole Ducasse >>

За Glion и Les Roches:
Според световната класация QS World University Ranking 2022 - Glion и Les Roches влизат в ТОП 5 за репутация сред работодателите и в ТОП 5 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света.
И в двата колежа можете да откриетебакалавърски и магистърски програми на английски език. Ще имате възможност да се учите от най-добрите и утвърдени световноизвестни брандове като Hyatt, The Ritz Carlton, Hilton, Kempinski, Bloomberg, Qatar Airways, Soho House, Apple, Tesla, Louis Vuitton, Booking.com и други. Програмите включват и платени стажове в топ дестинации. Според статистиката на учебното заведение над 94% от завършили са успели да се реализират още през първата година, а средно след 3 години професионален опит вече заемат или са мениджъри на свой бизнес.

Кулинарната академия Ecole Ducasse
Ecole Ducasse е световнопризната кулинарна академия по готварство и сладкарство. Кръстена е на своя създател Ален Дюкас, който е и първият шеф в историята, който има 3 ресторанта, наградени с 3 звезди Мишлен едновременно (2005 г.). Към днешна дата има 32 ресторанта по целия свят с общо с 20 звезди Мишлен. Създател на 3 кулинарни училища във Франция и автор на над 100 книги.
Академията разполага с два кампуса в Париж и Южна Франция (Yssingeaux), като програмите са на английски и френски език. Обучението е организирано в малки групи с фокус върху практиката. По време на обучението студентите ще имат възможност да участват в специални майсторски класове, водени от световно известни лидери. Включени са и платени стажове във Франция и в чужбина.
***
Научете повече за програмите, кандидатстването, възможностите и кариерното развитие на презентациите в София и във Варна. Присъствието на събитието е безплатно. Запазете своето място, като направите предварителна регистрация тук: