Турагенции

Мистрал травел се завръща с Halkidiki Party в края на април

   
Мистрал травел се завръща с Halkidiki Party в края на април

Халкидики е една от най-атрактивните дестинации на гръцкото крайбрежие и популярна за българите заради близостта си. Тя е известна с красивите си плажове, невероятни гледки и не на последно място с нощния си живот.  

Традиционно в края на април туроператорът “Мистрал травел” винаги провежда своето популярно Halkidiki Party, за да посрещнат туристите с настроение първите топли дни на лятото. Последните три години събитието не можеше да се състои, заради пандемията, но през пролетта на 2023 г. се завръща с пълна парти програма. Това ще се случи на 29 април, като три дни ще са изпълнени с незабравими емоции и много веселба. 

„Очакваме над 500 човека. Фокусът на събитието тази година ще бъде партита, съчетани със спорт и почивка за идеалния дълъг уикенд покрай 1 май. Какъв по-хубав начин от това да започнем лятото“, заяви пред TravelNews Борис Карагеоргиев, управител на компанията.  

Туроператорът предлага екскурзия до Калитея, Халкидики със собствен транспорт на цена от 299 лв. Пакетът включва 2 нощувки в избран от клиента хотел, 2 закуски и вечери, представител на агенцията по време на целия престои и подарък. Също така в цената влиза и парти гривна, която дава безплатен достъп до култувия Pearl Club, както и до плажните партита. С гривната има и преференциални цени на алкохола в клуба.  

Допълнително при запитване може да се организира и транспорт от Благоевград, София, Пловдив, Стара Загора и Варна. „Работим с някои от най-горещите клубове в Гърция – например LUMMA Beach Bar и Pearl Club. Тези места наистина ще успеят да потопят всеки в гръцката парти култура и традиционно всички любители на купоните си изкарват страхотно. Партитата ни съчетават уникално български DJ-и и гръцки изпълнители, така че забавлението по балкански е гарантирано“, изтъкна Карагеоргиев.  

Традиционно тези партита на “Мистрал травел” са съчетани с интензивна тренировъчна програма. За това си издание туроператорът е поканил над 7 фитнес инструктора, които да се грижат за разнообразната програма с активности. Всеки може да персонализира програмата си и да разпредели времето си между партита и тренировки, както намери за добре. Но едно е сигурно – компанията се старае еднакво много за организацията и на двата типа развлечения.  

За поредна година Гърция ще е любима морска дестинация на българите. Макар и Halkidiki Party да се организира през пролетта, в Гърция времето е вече перфектно за море и летни забавления. С „Мистрал травел“ може да дадете старт на горещите спомени и забавления!  

Открийте купонджията в себе си и си подарете дълъг уикенд в Гърция, който ще ви зареди с топли спомени и положителни емоции за началото на сезона.  

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати