Транспорт

Трети чартър е осъществен между България и Сейшели

   
Трети чартър е осъществен между България и Сейшели

Успешно кацна и третият директен полет от България до Сейшелските острови със 176 пътници на борда. Осъществен е от авиокомпанията "България Еър" и е организиран от туроператорите Luxutour, "Абакс" и Planet Travel Center. Сейшелските острови са сред най-предпочитаните дестинации у нас и продължават да бъдат на върха на класациите сред романтичните курорти. Над 1800 българи са посетили Република Сейшели само през последните 12 месеца, според данни на Националното статистическо бюро на Сейшелите. Не случайно през 2022 г. популярната дестинация взе титлата „Най-романтична дестинация в света“ за трета поредна година, като отново се пребори с други дестинации от световна класа, като Антигуа и Барбуда, Бали и Малдивите.

Желанието на българите да посетят Сейшелските острови нараства всяка година, а много от тях не могат да се наситят на магията „Сейшели“ и пътуват за втори, дори за трети път. Разбира се, това не е изненада, защото Сейшелските острови предлага огромно богатство от невероятна природа, култура и традиции. Нашата цел е да улесним пътуването на българските туристи и да направим преживяването им още по-приятно и незабравимо. Затова ще продължаваме да работим здраво и да запълним успешно още няколко директни полета до края на 2023 г.“, заяви Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

Традиционно и тази година пътниците на третия полет бяха посрещнати тържествено още на международното летище в столицата Виктория, а при отпътуването, на столичното летище те бяха приветствани от Бехар.

Трите директни полети от София до най-големия остров на Сейшелите -  Махе се реализират от авиокомпания Bulgaria Air, със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания 7South, българските им партньори – туроператорите Luxutour, Planet Travel Center и "Абакс", както и с активната подкрепа на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати