Новини Транспорт

Вижте яхтите на звездите

  02.03.2023 15:39  
Вижте яхтите на звездите

Пищни партита на луксозни яхти и незабравими нощи... защо не, ако можеш да си го позволиш?Darik.bg представя пет суперяхти на едни от най-заможните знаменитости:

Ecstasea на Джъстин Бийбър

Бийбър често организира пищни партита със знаменитости на Ecstasea. Яхтата е построена за руския милиардер Роман Абрамович и се оценява на 75 милиона долара. На яхтата могат да спят 15 гости в седем каюти и има забавни удобства, като флайборд, фитнес зала, джакузи, хангар за хеликоптери и климатик. 

Infamous Aya на Кристиано Роналдо

Португалската футболна суперзвезда влезе в новините през 2017 г., когато полицаи нахлуха в яхтата му. Той я беше наел за 45 000 евро на седмица, за да отиде на почивка със семейството си в Ибиса. Кристиано вечерял с приятелката си, когато властите се качили на борда на Aya.

Полицията търсила доказателства за данъчни измами. Час по-късно си тръгнала с някакви документи. През 2018 г. Кристиано трябваше да плати глоба от 18.8 милиона евро и да излежи кратка присъда в затвор (която беше намалена до пробация).

Чудовищната лодка на Марая Кери: "Капри"

Съдейки по снимката по-долу, Капри на Марая Кери вероятно е трябвало да бъде наречена „Брегова охрана“. Когато сте продали толкова много албуми, колкото легендарната Кери, можете да правите всичко, което искате. Така че, ако певицата иска да прекара цялото лято, живеейки на лодка, защо да не го направи?

Horizon E88 на Бекъм 

Като най-емблематичната британска двойка, Дейвид и Виктория Бекъм знаят как да се насладят на почивката си със стил със суперяхта от 3.8 милиона паунда. Horizon E88, наречен The Sophisticated Lady, може да побере 12 гости и включва модерна фитнес зала. Има достатъчно място за двойката и нейните приятели.

Serene на Бил Гейтс

Суперяхтата на Бил Гейтс ви кара да се чувствате спокойни само като я погледнете. Въпреки че основателят на Microsoft някога е бил най-богатият човек в света, той никога не е пилеел пари, освен за тази яхта.

Той наел тази 439-футова супер-яхта за 5 милиона долара на седмица през 2014 г. С хангар за хеликоптери, плувен басейн със солена вода и две хеликоптерни площадки, Serene може да забавлява 24 гости.Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати