Транспорт

ITA Airways мигрира към технология за пътуване от следващо поколение Amadeus

   
ITA Airways мигрира към технология за пътуване от следващо поколение Amadeus

ITA Airways обявява, че е завършила успешно миграцията към Altéa Passenger Service System (PSS), пакета Digital Experience, заедно с други решения за мърчандайзинг, NDC и данни на Amadeus.

Благодарение на гъвкавия подход на ITA Airways и Amadeus и високото ниво на професионализъм и сътрудничество между участващите екипи, миграцията беше завършена гладко и ефективно, превръщайки проекта в едно от най-бързите внедрявания на технологията на Amadeus досега, въпреки високия процент на сложност.

По отношение на ползите за клиентите, Amadeus ще допринесе за повишаване на ефективността на системата, използвана от ITA Airways за управление на всички области на операции, като същевременно предлага възможно най-простото потребителско изживяване за закупуване на самолетни билети и управление на резервации.

Ние сме млада, гъвкава и ориентирана към промяна авиокомпания, нашата стратегия за растеж е фокусирана върху непрекъснатото развитие на решенията, които предлагаме; ето защо избрахме Амадеус за наш партньор. Специална благодарност към всички служители на ITA Airways, които доказаха впечатляваща решителност в реализацията на този важен проект, който беше завършен в изключително трудна времева рамка“, каза Джовани Анастази, главен директор по трансформацията на ITA Airways.

„Много сме доволни да подкрепим ITA Airways в нейния път на трансформация. - добави Maher Koubaa, изпълнителен вицепрезидент, Airlines, EMEA, Amadeus. - Ние сме развълнувани от това партньорство и от работата с ITA Airways, като бързо развиваща се, гъвкава и модерна авиокомпания, фокусирана върху създаването на по-добро изживяване на пътниците. “

Присъединяването към общността на Amadeus от над 200 авиокомпании по света ще допринесе за ITA Airways да реализира своите средносрочни и дългосрочни цели за растеж и дигитализация, като същевременно ще подобри изживяването на пътниците при пътуване с по-иновативни и персонализирани услуги.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати