Новини Хотели

Хотел от веригата Holiday Inn Express ще отвори покрай Летище София

  17.03.2023 09:08  
Хотел от веригата Holiday Inn Express ще отвори покрай Летище София

Една от най-големите международни хотелски вериги - IHG Hotels & Resorts, продължава да демонстрира силата на своята марка Holiday Inn в Южна Европа, като планира дебют на бранда Holiday Inn Express в България, съобщиха от компанията.

Разрастването на семейството на Holiday Inn (което включва три марки – Holiday Inn, Holiday Inn Express и Holiday Inn Express & Suites) се простира в цяла Европа - от Атлантическия океан до Черно море.

В България британската IHG вече разполага с хотели Holiday Inn в София и Пловдив.

Сега компанията планира да отвори Holiday Inn Express Sofia Airport в началото на 2025 г. в партньорство с aвстрийската имотна компания Signa Development.

Имотът със 152 стаи ще бъде пазарен дебют за марката Holiday Inn Express у нас и ще се намира в близост до летището на българската столица, съобщават от компанията.

IHG, в партньорство със сръбската SMB Gradnja, ще отвори през 2024 г. Holiday Inn Express в Суботица, който ще разполага със 108 стаи.

През същата година на юг от Суботица се очаква да започне да приема гости и Holiday Inn Express в Крагуевац - първи хотел на международна марка в града.

Holiday Inn и Holiday Inn Express представляват над 50% от собствеността на IHG в Европа към края на 2022 г., в това число 544 съществуващи хотела и още 73 в процес на изграждане.Анкета

Къде ще пътувате за Коледа и Нова година?


Резултати