Новини Турагенции

Мистрал травел предлага парти на Халкидики и чартъри до Корфу

   
Мистрал травел предлага парти на Халкидики и чартъри до Корфу

Традиционно в края на април туроператорът “Мистрал травел” винаги провежда своето иконично Halkidiki Party, за да посрещнат туристите с настроение първите топли дни. Последните три години събитието не можеше да се състои, заради пандемията, но през пролет 2023 “Мистрал травел” се завръщат с пълна парти програма!

Халкидики е една от най-атрактивните дестинации на гръцкото крайбрежие. Тя е известна с красивите си плажове, невероятни гледки и, не на последно място, с нощния си живот. След успешен парти сезон през 2022, е време и Halkidiki Party да се завърне! Това ще се случи на 29 април 2023 г., а следващите три дни ще са изпълнени с незабравими емоции и много веселба. 

„Фокусът на събитието е да се съчетаят, спорт, забавление и почивка – идеалния дълъг уикенд! Какъв по-хубав начин от това да посрещнем лятото“, споделя Борис Карагеоргиев, управител на „Мистрал травел“. 

Туроператорът предлага екскурзия до Халкидики със собствен транспорт на цена от 299 лв. Пакетът включва 2 нощувки в избран от клиента хотел, 2 закуски и вечери, представител на агенцията по време на целия престои и подарък от “Мистрал травел”. Също така в цената влиза и парти гривна, която дава безплатен достъп на туристите на туроператора до Pearl Club, както и до плажните партита. С гривната има и преференциални цени на алкохола в клуба. 

„Работим с някои от най-горещите клубове в Гърция – например LUMMA Beach Bar и Pearl Club.  Тези места наистина ще успеят да потопят всеки в гръцката парти култура и традиционно всички любители на купоните си изкарват страхотно. Партитата ни съчетават уникално български DJ-и и гръцки изпълнители, така че забавлението по балкански е гарантирано!“, изтъква Карагеоргиев. 

Традиционно тези партита на “Мистрал травел” са съчетани с интензивна тренировъчна програма. За това си издание туроператорът е поканил над 7 фитнес инструктора, които да се грижат за разнообразните активности. Всеки може да персонализира програмата си и да разпредели времето си между партита и тренировки, както намери за добре. Но едно е сигурно - “Мистрал травел” се старае еднакво много за организацията и на двата типа развлечения. 

За туристите, които предпочитат по-дългите почивки и екскурзионните програми, туроператорът организира и пътешествия до остров Корфу с директен чартър. Островът освен с красива природа и топли плажове, впечатлява и с история. От самото си създаване легендите за уникалната му красота започват да се носят и живеят до ден днешен. Легендата разказва, че Посейдон се влюбил в дъщерята на речния бог Азоп и речната нимфа Менопа, красивата Керкира. С помощта на Зевс, богът на моретата я отвлича и завежда на скрит остров. В израз на своята любов Посейдон кръщава този остров на нейно име. 

Трите полета за Корфу ще се проведат на 20, 24 и 28 май, а цените започват от 705 лв. на човек. В пакета са включени самолетни билети с чартъри на авиокомпания Bulgaria Air, регистриран багаж 20 кг и  ръчен багаж 5 кг, 4 нощувки със съответната база на изхранване на избрания хотел, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка “Помощ при пътуване” от “Евроинс” с покритие 10 000 евро и представител на туроператора.

Може би най-популярната забележителност на острова е двореца Ахилион – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на любимия ѝ герой Ахил. И определено има защо! Този пищен и луксозен комплекс съчетава идеално австрийската класа и гръцката свобода. 

“Всъщност Корфу е рай за влюбените двойки - много романтично място с прекрасни забележителности. Галерията с арките на ''Листон'' е едно от най-романтичните места в столицата, а Канала на Любовта – Сидари по нищо не отстъпва на венецианските!”

Истината е, че Гърция винаги е предлагала и продължава да предлага комплексен и висококачествен туристически продукт. Това я прави идеална дестинация, както за романтична почивка, така и за семейна ваканция или парти уикенд. Именно това разнообразие кара всеки турист да се влюби в южната ни съседка. 

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати