Новини Турагенции

Туроператор предлага духовни пътувания на Малдивите

   
Туроператор предлага духовни пътувания на Малдивите
Екипът на Глобъл адвенчърс и местния партньор на Малдивите
  Мирослав Иванов

Туроператорът „Глобъл адвенчърс 3000“ предлага духовни пътувания и организиране на ритрийти (да се оттеглиш, да си починеш от всичко и да се свържеш с природата) на Малдивите. „Имаме групи с българи от ноември до април, но правим също през пролетта и лятото, защото там температурите са целогодишно едни и същи“, обяви за TravelNews Мария Илиева, управител на компанията. Освен това цените през европейското лято са по-ниски на Малдивите.

Например в момента туроператорът събира група за 26 май – 3 юни 2023 г. на цена от 790 евро на човек в двойна стая. След това има програми и за всяка седмица през юни. В сумата влизат 7 нощувки в хотел на брега на океана - Arena Beach Hotel, който е 4 звезди, с включена закуска и вечеря, стая с балкон и изглед към океана. Също така две екскурзии, трансфери, водач и медицинска застраховка. Не е включен самолетният билет, който излиза между 600 и 700 евро на човек.

Цялата програма е свързана с духовни турове, приключния, готвене с местните хора, гмуркане, обиколки на островите. Всеки ден правим различни активности, каза Мария Илиева. Целта е да се усети местният живот и топлината на хората. „Няма по-добро място за това от рая на Малдивите“, подчерта тя.

„Глобъл адвенчърс 3000“ предлага уникална комбинация от диво приключение, връзка с природата и преживяване на душата – това не може да бъде описано, трябва да го изпитате, разказва Мария Илиева. „Можете да ходите през цялото време боси в топлия пясък, екзотични аромати наоколо, гореща музика и вълнуващи преживявания. Ще има и вода… твърде много вода, с всички нюанси на синьото и тюркоазеното, така че да се почувствате пречистени, заредени с нейната енергия и отворени за магията на живота“, обясни тя.

Предвижда се плуване с диви делфини, цветни рибки (над 600 вида), костенурки, скат, манта, акули, под грижите на опитни местни водачи. Те се отнасят към нашите групи със специално внимание и правят невероятни снимки – под вода, над вода и с дрон, подчерта Илиева. Освен това има и ритрийт, за да се отпуснете и да подмладите сърцето, ума и тялото си. Ще се потопите по -дълбоко в истината за това кои сте и какво искате в живота си. Ще събудим целия този аспект от себе си, който вече е свързан с най – високия източник на любов и сила. Ще се заредим с нова жизненост на всички нива по време на това пътуване. Ще докоснем дълбините на нашата цялост и ще активираме максимума на нашия потенциал за да постигнем и проявим всичко, за което мечтаем, по най – чувствения и вълнуващ начин, каза Мария Илиева.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати