Събития

Модерен мъж - кое какво е? Какво ни кара да изглеждаме специални?

   
Модерен мъж - кое какво е? Какво ни кара да изглеждаме специални?

Във времената, в които живеем, да си модерен означава да се чувстваш добре и уверено в собствената си кожа, без да се притесняваш за мнението на околните. Да си модерен означава да бъдеш себе си, като използваш дрехите с цел изразяване и подчертаване на личната индивидуалност. Но каква е тънката разлика между добре облечения мъж и стилния мъж? Етикетите на дрехите ли дефинират нашата индивидуалност и начина, по който искаме да бъдем възприети или има нещо отвъд границите на модните течения и наложените ни тенденции? Какво ни кара да изглеждаме така специални и защо едни хора са по- открояващи се от други? Ако и вас ви вълнуват тези въпроси, то в тази статия се надяваме да откриете истинските им отговори.

Моден мъж и стилен мъж – каква е разликата?

Моден мъж и стилен мъж – има ли разлика? Разбира се, че има, нека разгледаме и двете понятия.

Добре облеченият мъж е този, който има вечен, класически, многофункционален гардероб. Не обича да прави експерименти с цветове, материи, шарки, нито да излиза от зоната на стилистичния си комфорт. Предпочита удобството на класическите кройки и залага на неутралните тонове. Той не се откроява ярко в тълпата, но е винаги забелязван от ценителите на естетичното. Добре облечения мъж е спретнат и е истинска наслада за сетивата.

Стилният мъж е комбинация от добре облечен мъж и малко повече. Излиза извън границите на това, което смятаме за класическо и вечно облекло. Стилният мъж е гъвкав и не се страхува да експериментира, той не следва тълпата, а използва силата на модата, закодирана в конкретни издания https://answear.bg/m/paul-shark с оригинален почерк, за да дефинира характера си. Стилът е форма на индивидуалност и автентично изразяване на Аз-а.

Има ли мост между двете? Има! И може да го откриете в модни дестинации като Answear.bg, като заложите на авторитетни брандове, които съчетават в себе си стил, класа и гъвкавост едновременно.

Как да бъдете едновременно модерен и стилен мъж?

Ако се чудите дали има начин да бъдете едновременно модерни и стилни, то отговорът ни е категорично да. Ето и няколко прости насоки:

Правилният размер има значение: Може да притежавате най-уникалните издания, но ако не са вашия размер, то със сигурност рискувате да изглеждате нелепо, а това ви отдалечава от мисията стилен и модерен мъж. Винаги избирайте дрехи, които са точно вашия размер.

Залагайте на качествено облекло: Качествените дрехи =O7 са винаги модни и стилни. Те не само изглеждат естетически по-добре, но също така издържат по-дълго изглеждат по-красиво. В Answear.bg може да откриете богато разнообразие от висококачествени дрехи и аксесоари на доказани брандове, които несъмнено ще оправдаят изискванията ви.

Винаги разполагайте с неутрални и универсални дрехи: Класическа мъжка бяла риза, черен панталон, син блейзър, макар и да изглеждат малко скучни, дават възможност да се създават възможно повече аутфити и да се експериментира с аксесоари и други елементи за създаване на по-ярка и дръзка визия.

Бъдете смели и експериментирайте: Както споменахме, стилният мъж е експериментатор, той е комбинация от добре облечен мъж и малко повече. Освободете модното си въображение и си позволете да се откроите. Заложете на бранд https://answear.bg/m/superdry, чието изкуство ще ви вдъхнови да бъдете автентични, да се чувствате комфортно и уверени в собствения си стил. А в Answear.bg със сигурност ще намерите онова, което търсите.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати