Новини Събития

Финландия предлага безплатна ваканция с мастър клас по щастие

   
Финландия предлага безплатна ваканция с мастър клас по щастие

В продължение на шест поредни години Финландия е начело на списъка на 10-те най-щастливи страни в света - класация, изготвяна ежегодно от Организацията на обединените нации. Всички скандинавски страни са изненадващо високо оценени в списъка за 2023 г., но Финландия отново е начело.

Ако се чудите какво е да живееш в толкова щастлива страна, имате възможност да разберете от първо лице. Финландия предлага на 10 души четиридневен майсторски клас по щастие от 12 до 15 юни 2023 г., за да получат парченце радост за себе си, пише Conde Nast Traveller.

Наречена "Открий вътрешния си финландец", програмата, която се провежда в луксозния курорт Куру във Финландския езерен район, ще даде възможност на участниците да се потопят в спиращата дъха природна красота на региона и да се радват на безупречна храна, музика и други носещи наслада и спокойствие занимания.

Всеки участник ще отседне в частна вила, заобиколена от борови гори и спиращи дъха гледки, като всяка от тях разполага със собствена сауна и спа център. Дейностите включват опознаване на Езерния район, изследване на богатите гори и други приключения, които ще ви помогнат да прекарате качествено време с природата и да усетите същността на финландската култура. Достъпът до природата е един от факторите, с които финландците свързват най-често своето щастие - така че това е от решаващо значение за майсторския клас.

Разбира се, разходите за пътуването и настаняването в курорта Kuru, предназначен само за възрастни, ще бъдат покрити. Цялото пътуване е безплатно за онези, които са избрани да участват. Единствената уловка е, че участниците трябва да се съгласят да бъдат заснети по време на посещението си, за да бъдат използвани за рекламата на Visit Finland.

Снимка: Mikko Nikkinen/Visit Finland

За да имате шанс да спечелите безплатно пътуване, трябва да попълните формуляр за кандидатстване на уебсайта на Visit Finland. Освен това ще трябва да изпълните предизвикателство в социалните медии, като създадете съдържание в Instagram или TikTok, в което да обясните защо искате да участвате в майсторския клас и какво ви кара да вярвате, че тайно може да сте финландец. Публикацията ще трябва да бъде споделена с хаштагове #FindYourInnerFinn и #VisitFinland, за да бъде разгледана възможността за приемане в курса. И, разбира се, има само 10 места.

За да кандидатствате, трябва да сте на възраст над 18 години. Според критериите на уебсайта участниците трябва да владеят свободно английски език, да са общителни и отворени, да не представляват никакви марки и да не се притесняват да бъдат снимани. Можете да кандидатствате сами, с приятел или партньор до 2 април.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати