Новини Събития

Корфу привлича с нов клип (видео)

   
Корфу привлича с нов клип (видео)

Представени са историята на острова, красивите пейзажи и възможностите за забавления, за да бъде провокиран интересът към дестинацията, която въпреки популярността си, е засегната от кризата. Организацията "Маркетинг Грийс" (Marketing Greece) се стреми да разкрие неизчерпаемия свят на гръцкия остров Корфу пред международните туристи с новия си видеоклип, озаглавен "Корфу: класа сред Йонийските острови" и ги кани на пътешествие с преживявания, които събуждат всички сетива, предаде агенция АНА-МПА за БТА.

В рамките на 1:24 минути Корфу приветства пътешественика на обиколка, изпълнена с автентични образи. Той преминава от тесните улички на стария град - "кандуниа" - и живописните села на острова до развлекателни дейности сред красивия пейзаж на Корфу, от нематериалното културно наследство до традиционните изкуства и местните кулинарни изкушения.

Историята на острова е разкрита чрез високо естетически кадри, които разказват дълбоко емоционалните и запомнящи се туристически преживявания, които Корфу предлага на своите посетители.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати