Новини Събития

Десетдневният великденски Капана фест е открит

   
Десетдневният великденски Капана фест е открит

Първото издание на събитието Капана фест за 2023-а година вече е открито и от сутринта се пълни с посетители, дошли да разгледат пъстрите щандове на изложителите.

Мястото е добре познато от последните години – мостовото съоръжение над ул. Гладстон, а мероприятието този април ще продължи цели десет дни. От 7 до 17 на него ще бъдат представени над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, които ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасни продукти, в които са вложили много труд и любов.

Храната е поверена на кулинарите от Райя със синята каравана на базара. Освен традиционните за събитията бургери и сандвичи, те са ни подготвили и тематично свежо меню с аспержи.

От сладките вкусотии може да обърнете внимание на занаятчийските гофрети, а за напитки се доверете на страхотните коктейли от бар ‘‘Капана‘‘, който ще е разположен точно до сцената. 

По време на базара ще има още на откритото пространство и виртуална реалност, както и школа за програмиране за деца и юноши.

В неделя на 16.04 специално за най – малките посетители ще се появят великденският заек и неговите приятели.

По традиция ни очаква и хубава музика на живо с любими банди и изпълнители.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати