Оферти

Норвегия: Магия, която на моменти не те оставя да спиш от възхищение

   
Норвегия: Магия, която на моменти не те оставя да спиш от възхищение

Наричат я ‘’Магията на Скандинавия’’. Магия, която на моменти не те оставя да спиш от възхищение. Наричат я ‘’Земята на фиордите’’, на троловете, на нимфите, на необятната сурова природа. Онази природа в най-чистия си вид – непроменена, загадъчна, необикновена. Природа от друго измерение. На свръхестествените и митични същества. Там са авантюристите, мечтателите, търсачите на силни усещания. Тя е сбор от изумителни пейзажи, водопади и живописни картини. Картини, които те карат постоянно да съзерцаваш, да опознаваш. Където главните герои са човекът и природата. Тя е мистична, тайнствена, страховита. Тя е приключение и усещане. Тя е отвъд човешките възможности, където всяка частица съжителства в едно цяло. Тя е Норвегия.

Нашите подвижни домове за следващите дни са кемперите, в които ще се настанят по 5 човека, предоставяйки ни възможността се движим заедно. Те са модели 2018-2019 тип motorhome – представете си гарсониера на колела с две спални king size и едно единично легло, персон и половина, баня, тоалетна, гардероби за дрехи, кухня, WIFI и 220W ток И това не е всичко. Всеки кемпер разполага с по един шофьор, който ще бъде и вашия гид по време на пътуването. Подвижните ви домове ще ви очакват заредени с хранителни продукти и напитки. Избраните от нас къмпинги  разполагат с душове, кухни и невероятна локация.

За теб ли е това пътуване?

Предлагаме ви разтърсваща програма и изживяване с кемпер в света на Скандинавия. Предлагаме ви нашата Норвегия. Пътуването с кемпер ще направи опознаването на скандинавския рай още по-незабравимо. Приключението ни ще ви разкрие гледки, за които никога дори не сте мечтали. Ще се почувствате по начин, по който никога не сте осъзнавали, че тайно сте копнели. Нашата Норвегия ще ви докосне до края на света и ще ви разкрие тайните на троловете, нимфите и митичните същества. Нашата Норвегия – мястото, където скандинавката приказка се превръща в реалност и оживява пред очите ви. Хипнотизиращи гледки, спиращи дъха изумителни водопади, стръмни отвесни скали, тюркоазени води и кристално чисти езера. Нашата Норвегия е един тайнствен и страховит леден рай, приласкаващ приключенци от всички краища на света.

За повече информация за програмата вижте ТУК.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати