Новини Транспорт Турагенции

Круизните пътувания с Crusit.bg набират популярност сред българите

   
Круизните пътувания с Crusit.bg набират популярност сред българите

Пътуването с круизи е едно от най-популярните начини за почивка и развлечение в Европа. Те са изключително привлекателни за туристите, тъй като предоставят възможност да се посетят множество дестинации. Същевременно корабите предлагат редица забавление, тъй като разполагат с басейни, ресторанти, барове, казина, кина, спа центрове и много други удобства. 

“Много хора остават очаровани от този начин на пътуване, защото комбинират екскурзиите и посещението на много пленителни места. Круизните кораби са луксозни и осигуряват петзвездно преживяване с пълна програма, което позволява на гостите да се отпуснат и да си починат между обиколките”, коментира пред TravelNews Ванеса Манолова, маркетинг мениджър на Crusit.bg. Платформата е специализирана в круизните пътувания и е част от туроператора Usit Colours, като предлага организирани групови пакети, както и индивидуални екскурзии. Мнозина смятат, че този тип пътуване задължително трябва да е скъпо, но истината е, че офертите стават все по-изгодни. А предложенията на Crusit.bg за 2023 г. са на повече от атрактивни цени!  

Едно от най-популярните предложения  

е 4-дневната круизна обиколка на гръцките острови. Тя е особено атрактивна за лятото, защото нищо не бие гръцкото лято в стил “Мама Миа”. Програмата включва спирки в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит и Санторини - всички перли на Егейско море. Все още има свободни места за групите, отпътуващи на 21 май и 3 септември 2023 г. Цените започват от 669 евро на човек и са включени автобусен нощен преход от София до началното пристанище и трансфер от крайното пристанище до София, настаняване за 4 нощувки в съответния тип каюта на борда на Celestyal Olympia с изхранване на пълен пансион на борда, All Inclusive пакет с напитки, включващ безалкохолни напитки, наливна бира, вино на чаша , кафе, чай, сокове и вода във всички барове и ресторанти на борда, ваучер за брегови екскурзии, на стойност 75€, такса обслужване на кораба, пристанищни такси във всички точки от маршрута. 

“Удобното на този тип организирани групи е, че осигуряваме и транспорт до пристанището. Обикновено подобни круизни пакети се предлагат без предварително уреден транспорт, което със сигурност затруднява хората. Ние се стремим да осигурим на пътуващите спокойствие, така че да не мислят за нищо, освен за забавления и релакс”, изтъква Манолова. 

Средиземноморските круизи също са сред най-предпочитаните сред българите. Crusit имат три предложения. “Пътешествие до края на Европа” включва вълнуващи европейски дестинации като Савона, Марсилия, Кадиз, Лисабон, Малага, Картахена и Валенсия. Цените за това вълнуващо приключение започват от 1479 евро и включват самолетни билети София – Бергамо и обратно с включен 20 кг чекиран багаж + 7 кг ръчен, нощувка в Милано или Бергамо, трансфери с наземен транспорт между Бергамо и Савона, настаняване за 10 нощувки в избрания тип каюта на борда на Costa Fascinosa с пълен пансион на изхранване и пристанищни такси.  

“Летен круиз за цялото семейство” също е пленителна обиколка на Италия, Франция и Испания. Пътешествието е изпълнено с посещения на емблематични морски градове, които вдъхновяват с изкуството и историята си. Програмата включва свободно време в Рим, Палма де Майорка, Барселона, Кан, Генуа и Ла Специя. Датата на отпътуване е 11 юли - идеалното време за прекрасна морска почивка, съчетана с летните отпуски и ученическата ваканция. Цените за този круиз започват от 1719 евро на човек и включват самолетни билети София – Рим и обратно с включен 20 кг чекиран багаж + 7 кг ръчен, автобусни трансфери в Рим: летище – хотел – пристанище – летище, нощувка със закуска в хотел 4* в Рим и настаняване за 7 нощувки в избрания тип каюта на борда на MSC Seaview 5* с пълен пансион изхранване.  

“Програмата ни “Средиземно море от край до край” е може би една от най-търсените. Освен, че е една от най-изгодните, тя включва и преминаване през 7 държави - Италия, Гърция, Израел, Египет, Малта, Франция и Испания. Може би единствената оферта, която за 1499 евро на човек съчетава 14 нощувки в пълен лукс и толкова богата екскурзионна програма”, допълва Ванеса Манолова. 

С начална дата 27 октомври 2023 г., едно от големите предимства на този круиз е, че летният сезон вече затихва и няма тълпи от туристи. Средиземноморските дестинации са характерно топли и по това време на годината, затова есента е перфектното време за тяхното посещение. Туристите на Crusit ще могат да се насладят на приятни разходки край най-важните забележителности в дестинациите.  

За онези пътешественици, които мечтаят да посетят Близкия Изток, туроператорът е подготвил програма “Пътешествие до 3 континента”. С отправна точка Атина, круизният кораб Celestyal Crystal се отправя към Порт Саид в Египет, следващата спирка е Ашдод, Израел, а на връщане минава през Лимасол, Родос и Кушадасъ. За тази група има двете дати през ноември - отпътуващи на 3-ти и на 10-и. Цените за този круиз са едни от най-изгодните - започват от 989 евро на човек. В пакетната цена са включени нощен автобусен преход от София до Атина и автобусен трансфер обратно към България, 7 нощувки на борда с пълен пансион изхранване и All Inclusive пакет с напитки, който включва алкохолни и безалкохолни, както и ваучер за екскурзии на стойност 75 евро.  

Освен това всички круизи на Crusit включват дневни и вечерни забавления на кораба и достъп до много атракции. Всеки от туристите също така получава и медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие за спешни медицински разходи при инцидент и заболяване, включително COVID-19, с лимит на отговорност 10 000 евро. А представител на туроператора придружава всяка група и е на разположение по време.  

Пътуването с круизни кораби е едно невероятно приключение, което предлага комфорт, разнообразие, релакс и забавления в открито море. Круизите са идеални за тези, които търсят необикновени и незабравими преживявания, без да се нуждаят от много организация и планиране. Този вид пътуване е перфектен начин да се посетят различни дестинации в рамките на едно пътуване, а с Crusit е по-лесно от всякога.  

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати