Заведения Новини Събития

NESPRESSO представи новата системата за кафе VERTUO в България

  20.04.2023 11:44  
NESPRESSO  представи новата системата за кафе VERTUO в България

На стилно събитие пред журналисти и инфлуенсъри Nespresso представи своята нова универсална кафе система Vertuo. В модерното и същевременно уютно пространство на Dom Concept Store в сърцето на София, Луиза Григорова, Радина Кърджилова, Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът, и други добре познати лица от столичния хайлайф се потопиха в магията на приготвянето на наслада в чаша. Системата Vertuo е разработена специално, за да трансформира пазара на кафе за консумация у дома, като отговори на потребителското търсене на различни опции за кафе преживяване, както в големи чаши, така и класическото късо еспресо. Тя е фокусирана върху приготвянето на разнообразни видове дълги кафе екстракции и е насочена към хората, които обичат да се наслаждават на любимата си напитка максимално дълго.

С натискането на един бутон интелигентната система автоматично разпознава по баркода, отпечатан върху съответната капсула, вида и начина на приготвяне на кафето, настройвайки параметрите на екстракцията, за да създаде качествено тъмно кафе с плътен вкус, завършено с копринена и щедра пяна.

В момента Nespresso предлага 3 стилни дизайна на системата Vertuo, които представляват идеалната комбинация между стил и удобство -  Nespresso Vertuo POP, Vertuo Plus и Vertuo Next. За повече информация относно всяка една от машините, моля посетете: https://www.nespresso.com/us/en/vertuo-coffee-machines

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРЕЖИВЯВАНЕТО, НАРЕЧЕНО VERTUO

Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml), Любителите на кафето вече ще могат да се насладят над 30 изключителни и разнообразни бленда:

  • 2 бленда дълго кафе, което се побира в гарафа
  • 15 бленда single origin за Mug (230ml) и Gran Lungo (150ml)
  • 11 бленда за двойно еспресо (80ml) и еспресо (40ml)
  • 5 бленда, които са специално разработени или с вкусове, специално подбрани за рецепти с мляко  (80-230ml)
  • 2 бленда, специално разработени за консумация с лед (80-230ml)

Капсулите с различен обем са съобразени с диапазона размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури най-доброто вкусово изживяване. Независимо дали сте в настроение да впечатлите приятелите си по време на обяд или търсите бързо еспресо, за да енергизирате деня си, Vertuo предлага разнообразни опции за всеки вкус и момент.

АКСЕСОАРИ ЗА ДОПЪЛВАНЕ НА ПРЕЖИВЯВАНЕТО, НАРЕЧЕНО VERTUO

Nespresso включва в портфолиото си и широка гама от елегантни и стилни аксесоари от линията Vertuo. които поставят финалния щрих на споделената кафе емоция. Чашите за път и диспенсърите за капсули са неразделна част от колекцията на всеки любител на кафе, издигайки моментите в компанията на Nespresso Vertuo на следващо ниво.

УСТОЙЧИВИ ПОЛИТИКИ НА NESPRESSO

Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на траен ангажимент за постигане на положителна промяна за хората и планетата представлява е сериозна отговорност за компанията. В съответствие с този подход, всички кафе капсули Nespresso, включително гамата Vertuo, са направени от безкрайно рециклируем алуминий - материал, който внимателно защитава свежестта, качеството и вкуса на кафетата , като същевременно щади максимално природата. В допълнение всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функция за автоматично изключване, за да се минимизира консумацията на енергия.