Турагенции

Белпрего Травел откри автобусната линия до Анталия

   
Белпрего Травел откри автобусната линия до Анталия
Екипът на Белпрего Травел изпраща вече българи на почивка в Анталия. Управителят на туроператора Радослава Белеганска (в средата) очаква силен сезон
  Белпрего Травел

Туроператорът „Белпрего Травел“ първи откри летния сезон на автобусните линии до Анталия в Турция. „Почивките в южната ни съседка за новия сезон започнаха на 21 април“, заяви за TravelNews Радослава Белеганска, управител на компанията. Тя очаква силен интерес на българските туристи към Турция и през тази година. Слънчевият екип на „Беллпрего Травел“ ще пътува до Анталия, както и до Егейска Турция всяка седмица до 30 октомври 2023 г. Фирмата работи с нови автобуси на две фирми – „Diamond“ – Благоевград, и „Афродита“ – Пловдив.

Хотелите в турските курорти вече са отворени и пълни заради празника Рамазан Байрям и очакват своите туристи. Времето е слънчево и приятно в Анталия с температури около 25 градуса, а плажовете са галещи и подканящи, каза Белеганска.

Туроператорът е подготвил много нови предложения за хотели на атрактивни цени, особено ако се отчита съотношението цена - качество. Тази година ценовото ниво е по - високо в сравнение с предишни години, но въпреки всичко отново Турция е най - добрата дестинация за почивка на море, отбеляза Радослава Белеганска. Екипът на „Белпрего Травел“ в момента инспектира хотелите, които препоръчва на българите в Анталия, за да може да предлага точна и адекватна информация за условията, които ги очакват. Всяка година има новости в хотелите, но тази година приятните изненади са повече и качеството е завишено, подчерта Белеганска.

Едни от любимите хотели за българския пазар са фамозните перли в Анталия - Rixos, Kaya, Kaya Palazzo,Calista Luxury Resort, Cullinan Belek и предпочитаните от всички TUI Magic Life Jacaranda, Imperial,Von Resort Hotels, Riolavitas, Numa Hotels,Titan Hotels, Royal Garden, Eftalia Hotels и Justiniano Hotels.

Туроператорът е специализиран в турските дестинации повече от 15 години и за това има добри предложения, не само за Анталия. Егейска Турция също е търсена сред българите през 2023 г. и от “Белпрего Травел” са подготвили представяне на хотелите Seven Seas Sealight, Elite, Maxeria, Anadolu Hotel Resort and Spa, както и на Laur Hotel Didim.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати