Новини Събития

Sofia Summer Fest се завръща за четвърто издание

   
Sofia Summer Fest се завръща за четвърто издание

Четвъртото издание на Sofia Summer Fest ще се проведе от 30 юни до 30 септември в Южен парк II, зад музей „Земята и хората“. Летният фестивал на София отново ще предложи на столичани и гости на града богата културна програма с много музика, театър, кино, забавления за деца, храна, напитки и едно цялостно фестивално преживяване в сърцето на столицата.

Фестивалът започва в последния ден на юни и ще бъде открит с познатото от миналата година събитие Sofia Finest /30.06. – 02.07./ Тазгодишното издание ще премине под надслов “If life was a cocktail of” („Ако животът беше коктейл от…“). “Целта ни е да откъснем посетителите от работното ежедневие, да донесем радост, забавление, свежо настроение и наслада за сетивата, заедно с цялата палитра от изкусителни вкусове, събрани в чаша изискан коктейл и селектирана музика“, споделя Христина Ванчева, създател на Sofia Finest.

Всеки един от трите дни ще бъде с различна тема, като към интересните коктейли ще се добави нов микс от вълнуващи активности, които да разкрият нови страни от коктейлната и градска култура на столицата.

На 30 юни, който ще е с вход свободен,посетителите ги очакват различни проявления на тема „Изкуство“ под формата на изложби, инсталации и арт кътове. На 1 юли е подготвен концерт, както и специална DJ селекция. На 2 юли, отново с вход свободен, темата „Пътешествия“ ще поведе посетителите на вълнуващи приключения из близки и далечни страни.

През месец юли, сред събитията на Sofia Summer Fest, са представленията „Жена ми се казва Борис“, „Извънредно любовно“, „Горката Франция“, „Игра за двама“ и др., концертите на „Керана и Космонавтите“, „Братя Мангасарян“, Хип хоп фестивал и др., както и традиционните детски представление всеки уикенд и кино прожекции.

Повече за Sofia Finest тук www.sofiafinest.bg.

Повече информация за Sofia Summer Fest може да намерите на: сайта на фестивала и страниците в социалните мрежи Facebook и Instgram.

Адрес: гр. София 1421, бул. „Черни връх“ № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро – Метростанция „Европейски съюз“

Автобуси №  94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“
Автобуси №  102 – спирка  „Хотел Хемус“
Автобуси №  72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“
Тролейбус №7 – спирка „Хотел Хемус“
Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, и Биротерапия.


Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати