Новини Турагенции

Круизната компания MSC обяви цени от 169 евро за пътуване в Средиземно море

   
Круизната компания MSC обяви цени от 169 евро за пътуване в Средиземно море
Круизният кораб MSC World Europe е най-големият и търсен на компанията
  MSC

Една от най-големите круизни компании в света – MSC Cruises, обяви голямо намаление „96 Hours Promo“ и изгодни оферти за пътувания през лятото при резервации само до 2 май 2023 г. Това обяви за TravelNews Радостина Янева, мениджър "Проекти" в Kruizi.bg, който сайт е част от туроператора "Премиер турс". Промоцията е за круизи в Средиземно море, Северна Европа и на Карибите. Цените за Източното Средиземноморие започват от 169 евро на човек във вътрешна каюта за двама за 3 дни. В сумата не влизат самолетни билети, трансфери, алкохолни напитки и екскурзиите по различните дестинации, обясни Янева. Круизите са основно по гръцките острови с тръгвания от Атина или Истанбул през май, юни и през октомври. Другите са по Адриатическо море с тръгвания от Италия – Бари, Венеция, Триест и др.

За 399 евро на човек в двойна каюта на кораба MSC Musica може да пътешествате 7 дни. Цената е за круиз с тръгване от Атина или Истанбул, като се посещават островите Санторини, Миконос, Кипър, Хайфа в Израел и Кушадасъ в Турция.

За Западното Средиземноморие цените започват от 289 евро на човек за 6 дни във вътрешна каюта. Офертата е за кораба MSC Divina, като тръгването е през юни от Валета в Малта и се посещават Сиракуза и Чивитавекия (Рим) в Италия. За 399 евро на човек за 7 дни може да обиколите с кораба MSC Magnifica Валенсия, Тарагова в Испания, Тулон във Франция, Генуа, Чивитавекия и Ливорно в Италия.

За круизите в Северна Европа офертите започват от 199 евро на човек във вътрешна каюта. В този район има различни предложения за балтийските страни, британските острови и Атлантическото крайбрежие. Най-голям интерес предизвиква круизът до Норвежките фиорди, за който цените започват от 349 евро за 5 дни от Хамбург с кораба MSC Euribia.

За по-екзотични пътувания има изгодни предложения за Карибите. Тръгванията са от Орландо или Маями в САЩ, за където трябва да имате виза. Пътувания има до различни дестинации в Карибския басейн, като най-популярни са Бахамите и Мексико. Цените започват от 229 евро на човек. В сумата не влизат самолетни билети, трансфери, алкохолни напитки и екскурзиите по различните дестинации.

Корабите на MSC Cruises са едни от най-предпочитаните от българите. Компанията инвестира огромни средства в развитието им и разнообразието на услугите. Круизната компания има най-младата флотилия в сравнение с останалите конкуренти. Всички лайнери са произведени след 2000-та година, като по-старите от тях вече са обновени. Най-големият им и нов модерен кораб - MSC World Europa, ще плава за първи път у дома в Европа през тази година. Той ще прави круизи из Средиземно море, след като през зимата обикаляше арабските страни. Лайнерът беше официално открит през декември с бляскава церемония в Доха (Катар). В него могат да бъдат настени 6762 човека, като е най-екологичният голям кораб. MSC отавна залага на зелена политика и опазването на околната среда и водите.

Като една от малкото изцяло европейски круизни компании, корабите на MSC кръстостват Средиземно море на практика целогодишно, което дава уникалната възможност да се потопите по всяко време в красотата на Италия, Испания, Малта, Френската Ривиера, Палма де Майорка, Сицилия, Корсика, Мароко, Португалия, Гърция, Хърватия и много други. Всеки сезон MSC обновяват не само флотилията си, но и местата, на които могат да ви отведат, така че освен традиционните вече маршрути в Северна Европа /Норвежки Фиорди и Прибалтика/, Канарски острови, Адриатическо море, Дубай и ОАЕ, Южна Африка, Куба и Кариби, компанията развива и дестинации като Китай, Япония и Южна Корея, както и да обиколите света за 119 дни през Австралия и Нова Зеландия, Южна Америка и Френска Полинезия.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати