Новини Събития

България се представя модерно на туристическото изложение в Дубай

   
България се представя модерно на туристическото изложение в Дубай
Щандът на България е малък, но красив
  Мирослав Иванов, Дубай

България се представя много модерно с щанд на международното туристическо изложение ATM 2023 в Дубай, Обединени арабски емирства. Събитието се провежда от 1 до 4 май. Щандът е на 60 кв. м и е с визия в бяло, зелено и дърво. Организиран е от Министерството на туризма, което също има централен деск с брошури и информация. 

Дизайнът и изграждането са направени от местни дубайски фирми, които обслужват ATM. На големи осветени фотоси се показват красиви гледки от българската природа, ски курорти, Белоградчишките скали, Българското Черноморие и други уникални места от страната. На високо са поставени грамадни надписи с името на България. 

На щанда наред с Министерство на туризма, участват още пет фирми - "Ориндж Тур" ООД, "Интернешънъл лейжър Проджектс" ЕООД, "Ориндж трансферс" ООД, "Емона 2000" ЕООД, "Уин Травъл" ЕООД.

АТМ е най-значимото събитие в сферата на туризма в региона на Близкия Изток и Северна Африка. Тази година изложението събира над 34 000 посетители от над 150 страни, които са професионалисти от туристическата индустрия от света в Dubai International Convention and Exhibition Centre (DICEC). Участват над 2000 изложители.

Мирослав Иванов, Дубай



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати